Άρης: Ο Παλίκουτσα στο συνέδριο του “Transfer Room”

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, μετέβη σήμερα (20/3) στο Λονδίνο για να λάβει μέρος στο φόρουμ, που διοργανώνει η συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία ασχολείται με μεταγραφές ποδοσφαιριστών

Ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν, 2023-2024, έχει ξεκινήσει ήδη από τον τεχνικό διευθυντή του Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Στο πλαίσιο αυτού, ο τελευταίος μετέβη σήμερα (20/3) στο Λονδίνο, για να παραστεί στο συνέδριο, που διοργανώνει η συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα “Transfer Room”, η οποία ασχολείται με μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τσέλσι και θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Τετάρτη, 22/3. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα συνδέει περισσότερους από πεντακόσιους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, στους οποίους παρουσιάζει σε καθημερινή βάση τους διαθέσιμους προς μεταγραφή ή δανεισμό παίκτες. Επιπλέον, συμβάλλει τα μέγιστα στην απευθείας επικοινωνία μεταξύ των ομάδων.

Στο συνέδριο της πλατφόρμας στο Λονδίνο συγκεντρώθηκαν οι υπεύθυνοι μεταγραφών, τεχνικοί διευθυντές, αντιπρόεδροι, επικεφαλής σκάουτινγκ κι άλλοι εκπρόσωποι εκατοντάδων ομάδων από όλο τον κόσμο. Υπολογίζεται ότι το παρών δίνουν 320 σύλλογοι, από περισσότερα από 70 πρωταθλήματα σε 40 χώρες. Μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν είναι και οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, έχει δώσει το παρών και στο παρελθόν σε ανάλογο συνέδριο της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Έχει σημαντικές γνωριμίες και επαφές με διάφορα κλαμπ ανά τον κόσμο και αναμένεται να έχει σημαντικές συναντήσεις και επαφές αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο, για θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό του Άρη για την ερχόμενη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.