ΠΑΟΚ: Οίδημα στη δεξιά γάμπα ο Ινγκασον

Η κατάσταση του Ίνγκι Ίνγκασον θα αξιολογείται καθημερινά

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του για τα play off και ένα από τα ζητήματα που είναι σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος στην ομάδα είναι και η κατάσταση του Ίνγκασον που λόγω του τραυματισμού του δεν είχε παίξει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Οπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ μετά τη μαγνητική που υποβλήθηκε ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. 

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: 

“Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ με νίκη στον Βόλο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα Play Offs, όπου φυσικά θα κριθούν τα πάντα στη μάχη του φετινού τίτλου.

Η κλήρωση έφερε τον Άρη εκτός έδρας ως πρώτο αντίπαλο του Δικεφάλου, με το αγωνιστικό επιτελείο να στρέφει την απόλυτη προσοχή του στον πρώτο από τους 10 τελικούς της post season, πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και δίτερμα.

Ο Φιλίπε Σοάρες προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Ίνγκι Ίνγκασον υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στη δεξιά γάμπα. Ο Ισλανδός ξεκίνησε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Θεραπεία έκανε κι ο Ίβαν Νάσμπεργκ , ενώ ατομικά δούλεψαν οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης. Την Τετάρτη (15.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.