Άρης: Απουσίες που φέρνουν ανακατατάξεις

Χωρίς τους τιμωρημένους Οντουμπάτζο και Ετέμπο, αλλά και τον Ρουπ, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, θα υποδεχτεί αύριο (12/3) ο Άρης τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τόλη Τερζή να προχωρά σε αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα

Μια τριάδα παικτών, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι βασικοί, απουσιάζουν από την αποστολή του Άρη για τον αυριανό (12/3) εντός έδρας αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, ο Τόλης Τερζής δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μόουζες Οντουμπάτζο και Πίτερ Ετέμπο, όπως και τον Λούκας Ρουπ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους. Έτσι, ο προπονητής των “κίτρινων” θα προχωρήσει σε ανακατατάξεις στο βασικό σχήμα.

Στην άμυνα, τη θέση του Οντουμπάτζο αναμένεται να πάρει ο Εμπακατά, στο δεξί άκρο, μπροστά από τον Κουέστα στην εστία και πλάι στους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο της αμυντικής γραμμής και τον Πίρσμαν αριστερά. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ντουκουρέ και Νταρίντα ως αμυντικοί μέσοι, με τον Πάλμα επιτελικό, τον Ματέο Γκαρσία και τον Καμάτσο στις πτέρυγες και τον Καμαρά στην κορυφή.

Σε ό,τι αφορά στον Ρουπ, συγκεκριμένα, αλλά και στις αλλαγές που πρόκειται να κάνει στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη βασική ενδεκάδα λόγω και των άλλων απουσιών, θυμίζουμε ότι ο Τόλης Τερζής δήλωσε χθες στη NOVA: “Με τον Λούκας Ρουπ συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα να μην ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του. Είπαμε ότι είναι καλύτερο να ετοιμαστεί από την ερχόμενη Δευτέρα για τα πλέι οφ. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή (σ.σ. όπου θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Πίτερ Ετέμπο), όπως και στην άμυνα, όπου θα λείψει ο Μόουζες Οντουμπάτζο. Όπως και να έχει, όμως, πιστεύω ότι θα είμαστε καλά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα”.

Σχετικά με τη σημερινή (11/3) προπόνηση της ομάδας και την αποστολή, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/03), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής -τελευταίας της κανονικής διάρκειας- του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Odubajo, Etebo (τιμωρημένοι), Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.