Τερζής: “Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση!” (vid)

Ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του εντός έδρας αγώνα των "κίτρινων" με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/3), έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ότι περιμένει να αντιδράσουν μετά την ήττα στη Λαμία

Σαφές μήνυμα στους παίκτες του, μέσω των δηλώσεων που έκανε σήμερα (10/3) αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του ερχόμενου αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έστειλε ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Τερζής. Αυτό που τόνισε είναι ότι περιμένει από αυτούς να αντιδράσουν, μετά την ήττα που γνώρισαν στη Λαμία την περασμένη αγωνιστική, και να επανέλθουν άμεσα στις νίκες.

Αρχικά, ερωτώμενος τι είναι αυτό που χάλασε στην ομάδα στο παιχνίδι με τη Λαμία, μετά τις δύο νίκες που προηγήθηκαν με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο, απάντησε: “Κάναμε άσχημο πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπεται για τους δικούς μας παίκτες να κάνουν. Καθαρίσαμε το μυαλό μας μετά, αλλάξαμε και τη διάταξη, πιέσαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο β’ ημίχρονο είχαμε 73% ποσοστό κατοχής της μπάλας και αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε δεύτερο γκολ. Συζητήσαμε με τους παίκτες αυτό που έγινε στη Λαμία. Καταλάβαμε τι πήγε λάθος και πιστεύουμε ότι θα το διορθώσουμε”.

Στην ερώτηση, αν έχει εξήγηση, γιατί ο Άρης δεν έχει καλά αποτελέσματα με τις τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας της SL1 στις έδρες τους, άφησε να εννοηθεί ότι είναι θέμα συγκέντρωσης: “Πάντα πρέπει να μπαίνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Συγκέντρωση δε πρέπει να έχουμε όλη την εβδομάδα, να μην είμαστε χαλαροί με όποιον και να παίζουμε…”

Σχετικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι μια ομάδα, η οποία δεν χάνει εύκολα, σχολίασε: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει κάνει εξαιρετικό β’ γύρο. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής της, ο κ. Στάικος. Έχουμε αναλύσει αντίπαλο και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τον νικήσουμε”.

Ιδιαίτερα, για τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Άρης από τον ερχόμενο αντίπαλό του, ο Τερζής στάθηκε στα εξής: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σφιχτή ομάδα, σε ό,τι αφορά στον τρόπο που αμύνεται, ενώ είναι καλή και στην κόντρα επίθεση. Είναι σημεία, που πρέπει να τα προσέξουμε”.

Όσο για το πόσο σημαντική κρίνει ότι είναι η νίκη για τον Άρη σε αυτό το παιχνίδι, μιας και είναι ανοικτή ακόμη η πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης της SL1 την κανονική περίοδο, ενώ ακολουθούν τα πλέι οφ, ο Τερζής εστίασε πρωτίστως στην αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του: “Κατ’ αρχάς, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα που είχαμε στη Λαμία. Θέλουμε η ομάδα να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Μετά θα ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ”.

Σχετικά με τους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεσή του και τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στη σύνθεση και στο σχηματισμό της ενδεκάδας, ο Τερζής είπε: “Με τον Λούκας Ρουπ συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα να μην ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του. Είπαμε ότι είναι καλύτερο να ετοιμαστεί από την ερχόμενη Δευτέρα για τα πλέι οφ. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή (σ.σ. όπου θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Πίτερ Ετέμπο), όπως και στην άμυνα, όπου θα λείψει ο Μόουζες Οντουμπάτζο. Όπως και να έχει, όμως, πιστεύω ότι θα είμαστε καλά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.