Ολυμπιακός: Dr. Μίτσελ και Mr. Πέδρο

Πως ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσωπο στα χέρια του Μίτσελ, αλλά έχασε ορισμένα θετικά της θητείας Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός δεν χάνει ευκαιρία να ξεσπάει σε κάθε άμυνα που του φανερώνει το σημάδια πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον πλουραλιστικό τρόπο ανάπτυξης των Πειραιωτών. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν φτάσει στα 50 γκολ στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, διατηρώντας το καλύτερο ενεργητικό απ’ τη δεύτερη στη σχετική λίστα ΑΕΚ των 49 γκολ (που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ατρόμητο). Είναι ένας σημαντικός αριθμός, αν αναλογιστούμε πως απ’ τα ντέρμπι του Big-5 ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει σχεδόν τίποτα βαθμολογικά (μόλις τέσσερις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες), ενώ έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στην ήττα 1-2 με ΠΑΟΚ και στην ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ψάχνει τη “συνταγή” των ντέρμπι ο Μίτσελ ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν φτάσει στον υψηλό αριθμό τερμάτων, καθώς εκμεταλλεύονται την ευχέρεια τους στο σκοράρισμα επί όλων των υπόλοιπων αντιπάλων. Η υπεραριθμία στα χαφ και το φορμάρισμα του Μπακαμπού έχουν οδηγήσει τον Ολυμπιακό του Μίτσελ σε ευρείες νίκες με κορωνίδα τη χθεσινή επί του Λεβαδειακού με 6-0. Εκτός απ’ αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός με Μίτσελ στον πάγκο έχει να θυμάται το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, το 0-4 επί του Βόλου, το 6-1 επί του Παναιτωλικού και το 0-3 επί της Λαμίας. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ χαρίζει περισσότερα στοιχεία σε ό,τι αφορά το θέαμα στο κοινό, ωστόσο μέχρι στιγμής παρουσιάζει αρρυθμίες στα ντέρμπι.

Δύο γκολ σκόραρε ο Κανός στο “πάρτι” με τον Λεβαδειακό. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο περσινός Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς χαρακτηριζόταν από μια μεγάλη διαφορά στην κανονική διάρκεια. Οι Πειραιώτες κέρδισαν τον ΠΑΟΚ μία φορά, απέναντι στην ΑΕΚ μέτρησαν δύο νίκες και είχαν δύο ισοπαλίες με τον Παναθηναϊκό. Στα υπόλοιπα ματς ο Πορτογάλος τεχνικός αν και είχε αποσπαστεί από νωρίς στη βαθμολογία με μεγάλη διαφορά, κυνηγούσε τη σκοπιμότητα και όχι τα πολλά γκολ. Βέβαια το φινάλε της κούρσας τον βρήκε πρωταθλητή για τρίτη φορά στη χώρα μας.

Μαρτίνς
Λιγότερα γκολ, περισσότερες νίκες ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το φετινό με το περσινό πρωτάθλημα διαφέρουν κυρίως στη δυναμική των διεκδικητών του τίτλου. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένοι. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει προφίλ, έχει πλησιάσει το DNA του, αλλά μένει μακριά απ΄την κορυφή, καθώς ακόμα δεν έχει “ρολάρει” 100%. Είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος προτιμάει τη φετινή συνταγή, με περισσότερη όμως αποτελεσματικότητα στα ντέρμπι. Ο Μίτσελ γνωρίζει πως πρέπει αρχής γενομένης στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ να παρουσιάσει δείγματα της βελτίωσης του Ολυμπιακού στα ντέρμπι, καθώς στο μίνι πρωτάθλημα των play offs δεν θα υπάρχουν περιθώρια “δώρων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.