Ιωνικός-ΟΦΗ 0-2: Το VAR έκρινε την έκβαση του αγώνα

Ο Τοράλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι στο 83' και με σουτ στο 92' διαμόρφωσε το σκορ. Στην ένατη θέση η ομάδα της Κρήτης,

Με τρείς διορθωτικές αποφάσεις του διαιτητή, Τάσου Παπαπέτρου, λόγω υποδείξεων από το VAR, o OΦΗ νίκησε με 0-2 τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης και κράτησε τους Νικαιώτες στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα της Κρήτης έφτασε τους 26 βαθμούς και πέρασε στην 9η θέση.

Ο Ιωνικός ήταν πιο δραστήριος και επιθετικός στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και περιόρισε τον ΟΦΗ σε αμυντικό ρόλο, ενώ ο Φαντιγκά ήταν ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τους Κρητικούς. Στο 16′ και στο 20′, από την εκτέλεση φάουλ του Βαλεριάνου, ο Μάντζης “έπιασε” την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε διαγώνια άουτ, ενώ στο 26′ ύστερα από σέντρα και κεφαλιά-πάσα του Βαλεριάνου, ο Μάντζης σκόραρε με “ανάποδο ψαλιδάκι”, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, μετά από υπόδειξη του VAR στον διαιτητή, Τάσο Παπαπέτρου, γιατί ο Βαλεριάνος ήταν σε θέση οφσάιντ με τον ώμο του, πριν κάνει την κεφαλιά προς τον συμπαίκτη του.

Η πρώτη αντίδραση του ΟΦΗ, ήρθε στο 31′ με τον Μπαλογιάννη που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Χουτεσιώτη και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 45′, ο Τσιλιανίδης πάσαρε στον Μπάκιτς και χωρίς κοντρόλ, ο παίκτης του ΟΦΗ, έκανε πλασέ, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

Στο 51′, ο Παπαπέτρου καταλόγισε πέναλτι για ανατροπή του Φαντιγκά από τον Βούρο και απέβαλλει με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό του ΟΦΗ, αλλά το VAR ζήτησε έλεγχο της φάσης και ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε την διπλή απόφαση του. Κομφούζιο στην μικρή περιοχή του ΟΦΗ (58′), αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε σταθερά την μπάλα και στο επόμενο λεπτό. ο κεφαλιά του Πασαλίδη στο πρώτο δοκάρι, ο Ντίκο την βρήκε με το στήθος και ο Χουτετσιώτης απέκρουσε.

Και πάλι το VAR άλλαξε την ροή του αγώνα στο 79′. Ο Παπαπέτρου ειδοποιήθηκε για επίμαχη φάση του Πασαλίδη με τον Μπουενά και διαπίστωσε ότι ο πρώτος πάτησε τον πρώτο του, καταλογίζοντας πέναλτι και δείχνοντας κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ιωικού. Εύστοχη εκτέλεση από τον Τοράλ και ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 0-1

Στο 92′, ο ΟΦΗ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Μπαλογιάννης “έκλεψε” την μπάλα από τον Λοβέρα, ψύχραιμα έδωσε στον Τοράλ που ήταν στο ύψος της περιοχής και εκείνος με δυνατό σουτ, “κλείδωσε” τη νίκη για τους φιλοξενούμενους (0-2). Στο 97′, ο Βαλεριάνος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μυγάς , Ρομαό, Μπουενά (84′ Ζινεντίν), Σάκιτς, Φαντιγκά, Κάνιας (84’Λοβέρα), Σεμπά (90+3′)Ελευθεριάδης), Μάντζης (67′ Μάνος),

ΟΦΗ: Μανδάς, Τσιλιανίδης (85′ Μαρινάκης), Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμάντης, Πασαλίδης, Περέα, Ντιούσε, Μπάκιτς, Τοράλ (90+5′ Γκρόνινγκ), Ντίκο (83′ Μοσκέρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.