Φιλίπε Σοάρες: “Πάμε για τους τρεις βαθμούς-Αξίζουν τα πάντα στον Κωνσταντέλια” (vid)

Ο Φιλίπε Σοάρες μίλησε στη NOVA για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα και εξήγησε γιατί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ υποκλίθηκε στον Κωνσταντέλια

Ο Φιλίπε Σοάρες μίλησε στη NOVA για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, μίλησε για το Πρωτάθλημα γενικότερα ενώ αναφέρθηκε και στην κίνηση που έκανε προς τον Κωνσταντέλια (σαν υπόκλιση) την ώρα που πήρε τη θέση του 19χρονου στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα όπως φάνηκε και στο σχετικό πλάνο της NOVA.

Φιλίπε Σοάρες Γιάννης Κωνσταντέλιας

Για το παιχνίδι, μεταξύ άλλων, είπε: “Θα είναι μία μάχη απέναντι σε μία δυνατή ομάδα ποιοτική ομάδα την προηγούμενη σεζόν ήταν στα πλέι οφ. Αυτή τη σεζόν δεν πήγαμε όσο καλά ήθελαν αλλά είναι πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίξουν. Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς και για να γυρίσουμε να πανηγυρίσουμε να τους φιλάθλους μας”.

Για το Πρωτάθλημα γενικότερα, μεταξύ άλλων, είπε: “Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να παλέψουμε για τον τίτλο αλλά μέσα στα αποδυτήρια μας το μήνυμα είναι ότι παλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δε μας ενδιαφέρει το απώτερο μέλλον αλλά μας ενδιαφέρει το κοντινό μέλλον και το παιχνίδι το επόμενο και το επόμενο παιχνίδι και θα δουμε στο τέλος με τη δουλειά που έχουμε κάνει πως πήγε”.

Για τον Κωνσταντέλια και την κίνηση που έκανε, μεταξύ άλλων, είπε: “Είναι ταλέντο και του αξίζουν τα πάντα. Είναι ταλέντο και μέσα στο γήπεδο όπως όλοι βλέπετε αλλά είναι ταλέντο και έξω από το γήπεδο. Δουλεύει, είναι πολύ καλός με όλους, πραγματικά απολαμβάνει ό,τι κάνει στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτός ο τύπος του ανθρώπου που επειδή είναι γνωστός, νομίζει ότι είναι ο καλύτερος. Συνεχίζει να είναι ο ίδιος άνθρωπος και να κατακτάει αυτά που θέλει. Φυσικά πρέπει να συνεχίσει έτσι και το κάνει. Δεν άλλαξε μέχρι τώρα ελπίζω να μην αλλάξει, είναι όμως έτσι η προσωπικότητά του και για αυτό έκανα αυτό που έκανα. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει, μου αρέσει να παίζω μαζί του. Εκανε ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ και ελπίζω να κάνει το ίδιο και στο παιχνίδι (σ.σ.: στα Ιωάννινα) με μένα μαζί του στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.