Γρηγορίου: « Αν συνεχίσουμε να βγάζουμε αυτή την αγωνιστικότητα μέσα στο γήπεδο, θα μπορέσουμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον» (vid)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ιωνικού Μιχάλη Γρηγορίου μετά το τέλος του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Ιωνικός.

Ο προπονητής του Ιωνικού Μιχάλης Γρηγορίου το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από αυτή την αναμέτρηση, αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για την αγωνιστικότητα που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Γρηγορίου:

«Νομίζω ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε το δοκάρι με τον Λοβέρα και την πολύ καλή ευκαιρία με τον Φαντιγκά. Γενικά νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό που πήραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε ο Παναιτωλικός χωρίς να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στη φάση στο 95’. Παρόλα αυτά ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που ήμασταν καλοί και έχω την εντύπωση ότι αν συνεχίσουμε να βγάζουμε αυτή την αγωνιστικότητα μέσα στο γήπεδο θα μπορέσουμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Συγχαρητήρια στα παιδία και συνεχίζουμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι».





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.