Ολυμπιακός: Νέα ηχηρή αποχώρηση προ των πυλών

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ακόμα ένας παίκτης του Ολυμπιακού ν' αποτελέσει παρελθόν για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια μεγάλη επιχείρηση “ξεκαθαρίσματος” του ρόστερ, η οποία ξεκίνησε μετά από εισήγηση του Μίτσελ και φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Απ’ τα τέλη του φθινοπώρου ένας μεγάλος αριθμός παικτών είχε ειδοποιηθεί να ετοιμάσει αποσκευές για άλλες ομάδες και σταδιακά μέχρι το πέρας της χειρμερινής μεταγραφικής περιόδου ολοκληρώθηκαν 15 αποχωρήσεις (!) απ’ το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Μίτσελ μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του στο novasports.gr είχε αναφέρει πως το περισσότερο ευέλικτο ρόστερ έχει αυξήσει την ποιότητα στην καθημερινότητα της προπόνησης, καθώς μπορεί να δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο με τους ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει να παραμείνουν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα είχε εξάρει την ποιότητα των παικτών που αποχώρησαν, υπογραμμίζοντας πως απλά δεν ταίριαζαν στην παρούσα φάση με τα πλάνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr οι αποχωρήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί μία ακόμα και μάλιστα αρκετά ηχηρή με βάση το όνομα και το μέγεθος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν κατάφερε να “πιάσει” στους Πειραιώτες. Μάλιστα η αποχώρηση έχει συνάρτηση με το Αμερικανικό Πρωτάθλημα (MLS) που ξεκινά τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακό που έρχεται. Ο παίκτης ο οποίος θ’ αποχωρήσει έχει σημαντική πρόταση από σύλλογο των ΗΠΑ και έχει φτάσει σε τελική φάση διαπραγμάτευσης για να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.