Λουτσέσκου: “Δεν αρκεί ένα χαμένο πρωτάθλημα; Φτάνει πια!” (vid)

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην απόφαση του Διαμαντόπουλου να δώσει πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ, ενώ ζήτησε να υπάρχει διαφορετική μεταχείριση προς την ομάδα του.

Ο Ρασβνάν Λουτσέσκου μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του Διαμαντόπουλου που έκαναν την ομάδα του να χάσει το μυαλό της, ενώ τόνισε πως οι ομάδες της Αθήνας παίρνουν ότι πέναλτι ζητάνε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής στον Κωστή Μπότσαρη:

«Όταν υπάρχουν αυτές οι αποφάσεις είναι φυσιολογικό να χάνεις το μυαλό σου. Αυτό συμβαίνει με μας, όχι με τις ομάδες τις Αθήνας. Πείτε μου ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Σε εμάς το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και παρόλα αυτά δόθηκε. Να πούμε ”φτάνει”, να παιχθεί το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που πρέπει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί μετά από τη φάση του πέναλτι, ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα όμως εκεί που στεκόμαστε είναι οι διαιτητικές αποφάσεις. Δεν αρκεί ένα χαμένο πρωτάθλημα ή τελικός; Είπαμε ότι δεν παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο τη δεδομένη στιγμή, προσπαθούμε να βελτιωθούμε αλλά πρέπει να υπάρξει μία διαφορετική μεταχείριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.