AEK K19: Νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ σε εξ αναβολής αγώνα για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ σε εξ αναβολής αγώνα για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με ένα γκολ που ήταν προϊόν μιας υποδειγματικά οργανωμένης επιθετικής προσπάθειας. Η μπάλα έφτασε στον προωθημένο αριστερό οπισθοφύλακα Χρήστο Γιάννουλη που με ένα ασύλληπτο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ. Το ημίχρονο όμως τελείωσε ισόπαλο 1-1 αφού στο τελευταίο λεπτό του ο Σαλούστρος ισοφάρισε με κεφαλιά για τον ΟΦΗ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει για το δεύτερο γκολ αλλά και ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και χρειάστηκε Σε κάποιες περιπτώσεις να επέμβει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιάννης Μαρίνης.

Η πίεση των γηπεδούχων δικαιώθηκε τελικά στο τελευταίο λεπτό όταν ο Γιαννούλης έκοψε μία επίθεση των αντιπάλων και έβγαλε μπροστινή παλιά στον Κοντοριυχά, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε στην κενή εστία για να δώσει στην ΑΕΚ την έκτη συνεχόμενη νίκη της.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Γιαννούλης, Αντωνόπουλος, Βαλκάνης, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (64′ Μούτσα) Κρουσελνίτσκι (86′ Γεωργόπουλος) Α. Γεωργέας (74′ Ανδρικόπουλος) Κοντάκης (64′ Βασίλας) Κοντορουχάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.