Βόλος – Ολυμπιακός 0-4: “Καρέ” σε… μικρό Καραϊσκάκη! (vids)

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στη σεζόν έφτασε σε τρίτη συνεχόμενη νίκη επικρατώντας 0-4 του Βόλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και επικράτησε 0-4 του Βόλου για τη 17η αγωνιστική της Super League μπροστά σε 15.000 φίλους του! Σκόρερ οι Μπιελ (7′), Ιν Μπομ (22′), Μπακαμπού (45′) και Ελ Αραμπί (75′). Δοκάρι είχε ο Ροντινέι στο 60′.

Πως ξεκίνησαν

Ο Βόλος του Κώστα Μπράτσου ξεκίνησε με τον Κλέιμαν κάτω απ΄τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Πίρινεν και Εσκοβάλ. Στο δεξί άκρο ο Άλχο και στο αριστερό ο Λούνα. Μεταξάς και Μπαριέντος ήταν τα αμυντικά χαφ. Τσιρίνος, Ντέλετιτς και Γκάντζι δραστηριοποιήθηκαν πίσω απ’ τον προωθημένο Κούτσια.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω απ’ τα γκολποστ. Στην άμυνα συνδυάστηκαν οι Παπασταθόπουλος με τον Ντόη. Στα άκρα δεξιά ο Ροντινέι και αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ. Εμβιλά και Ιν Μπομ ήταν τα αμυντικά χαφ, ενώ τα τρία “δεκάρια” Χάμες, Φορτούνης και Μπιέλ επιχείρησαν πίσω απ’ τον Μπακαμπού.

Φουριόζος με το “καλησπέρα”

Ο Ολυμπιακός έδειξε επιθετικές διαθέσει απ’ το ξεκίνημα του ματς και προειδοποίησε τον Κλέιμαν με σουτ του Μπιέλ και Μπακαμπού μέσα απ’ την περιοχή. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 7′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πεπ Μπιέλ. Ο Κώστας Φορτούνης λίγο πριν είχε μπει στην περιοχή από αριστερά και αφού έτρεξε πάνω στην τελική γραμμή, γύρισε προς τη μικρή περιοχή με τον Άλχο να σταματάει την μπάλα με το χέρι. Ο Μπιέλ σκόραρε για έκτη φορά φέτος.

Κορεάτικη “ποίηση”

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει μετά το γκολ του Μπιέλ, αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιώδες. Στο 15′ ο Μεταξάς βρήκε χώρο στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη. Στο 20′ ο Φορτούνης σέντραρε από δεξιά, ο Χάμες έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε! Στο ίδιο λεπτό ο Ολυμπιακός έφτασε σε δεύτερο γκολ με το Χουάνγκ Ιν Μπομ. Το τέρμα του Κορεάτη θα θέσει υποψηφιότητα για κορυφαίο της σεζόν. Ο Ιν Μπομ αφού έκλεψε την μπάλα απ’ τον Γκάτζι έξω απ’ την περιοχή και αριστερά, βρήκε ελάχιστο χώρο και έπιασε ένα απίθανο σουτ με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Κλέιμαν. Ο Κορεάτης πανηγύρισε μαζί με τους φίλους του Ολυμπιακού, μπροστά απ΄το πέταλου που είχαν καταλάβει. Ήταν το πρώτο γκολ του Ιν Μπομ στο πρωτάθλημα και δεύτερο στη σεζόν.

Ιδανικό φινάλε στο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ συγκεντρωμένος μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κα έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Πριν απ’ αυτό Μπιέλ και Φορτούνης έκρυψαν την μπάλα στο 30′, αλλά ο δεύτερος δίστασε να σκουτάρει μέσα απ’ την περιοχή. Ο Ιν Μπομ δοκίμασε έξω απ’ την περιοχή και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 35′ ο Χάμες έκανε την κούρσα από αριστερά και αφου μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά, αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε! Το 0-3 ήρθε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αφού υποδέχτηκε εκπληκτική μπαλιά του Φορτούνη, έβγαλε εύστοχη σέντρα από αριστερά και ο Σεντρίκ Μπακαμπού έπιασε κεφαλιά για το 0-3 των Πειραιωτών!

Το έψαξαν και οι δύο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με επιθετικές προθέσεις και απ’ τις δύο ομάδες. Στο 47′ o Εσκοβάλ έκανε το γυριστό ο Πασχαλάκης δεν δυσκολεύτηκε. Ένα λεπτό αργότερα ο Χάμες έκανε την κάθετη μπαλιά προς τον Μπακαμπού, ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε στην περιοχή, αλλά σούταρε άστοχα! Στο 54′ ήρθε η σημαντικότερη ευκαιρια του Βόλου. O Λούνα μπήκε στην περιοχή απ’ τα αριστερά και πλάσαρε τον Πασχαλάκη, ο οποίος είχε επαφή με την μπάλα, ωστόσο εκείνη πήρε πορεία για την εστία του Ολυμπιακού. Ο Ντόη απομάκρυνε οριστικά!

Δοκάρι με Ροντινέι

Ο Ροντινέι ήταν σταθερός αμυντικά στη δεύτερη παρουσία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ όποτε μπόρεσε απείλησε επιθετικά. Στο 60′ ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας πήρε τα διαθέσιμα μέτρα μπροστά του και αφού έπαιξε το “1-2” με τον Μπιέλ, δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν!

“Φρεσκάρισμα” και 0-4!

Ο Μίτσελ προχώρησε σε αλλαγές απ’ το 66′ και μετά. Σαμασέκου και Μαρσέλο μπήκαν στο ματς αντί Φορτούνη και Χάμες. Στο 68′ ο Μπακαμπού έκλεψε στο κέντρο και πάσαρε για τον Μπιέλ. Ο Ισπανός σούταρε δυνατά μέσα απ’ την περιοχή, αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε. Στο 71′ ο Ελ Αραμπί και ο Μασούρας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Μπακαμπού και Φορτούνη. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Ελ Αραμπί βρήκε δίκτυα. Ο Μαρσέλο προσπάθησε να συνδυαστεί με τον Μπιέλ, αλλά η μπάλα έφτασε στον Μαροκινό, ο οποίος “εκτέλεσε¨τον Κλέιμαν για το 0-4! Τα έξι γκολ στη σεζόν έφτασε ο Ελ Αραμπί.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 35 πόντους και είναι ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ. Μεσοβδόμαδα (11/01) αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο για το κύπελλο Ελλάδας και την επόμενη αγωνιστική τον Άρη στο Φάληρο (15/01). Ο Βόλος έμεινε στους 26 και θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο (11/01) και με Ιωνικό στη Νίκαια (16/01).

Σκόρερ: Μπιελ (7′), Ιν Μπομ (22′), Μπακαμπού (45′), Ελ Αραμπί (75′)

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσιρίνος (65′ Μεζκίντα), Ντέλετιτς, Γκάτζι (79′ Ουές), Κούτσιας

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ (67′ Μαρσέλο), Εμβιλά (77′ Κασάμι), Ιν Μπομ, Χάμες (67′ Σαμασέκου), Φορτούνης (72′ Μασούρας), Μπιέλ, Μπακαμπού (72′ Ελ Αραμπί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.