ΑΕΚ Κ17: Ήττα από τον Λεβαδειακό

Η ΑΕΚ Κ17, γνώρισε την ήττα εντός έδρας, από την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού.

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 2-4 από την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στον εντός έδρας αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Η ομάδα της ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος από το πρώτο λεπτό του αγώνα, έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο από τα γκολ που σημείωσαν με σουτ έξω από την περιοχή ο Αλέξανδρος Ελέζι στο 23′ και ο Δημήτρης Ανδριώτης στο 38′.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, αξιοποιώντας κυρίως το ψηλό παιχνίδι και τις στημένες φάσεις Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 63′ με γκολ του Θεοδώρου, ενώ έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 73′ με τον Τζεμπελίκο. Το 2-3 έγινε στο 76′ με σκόρερ τον Τζαντζά και το σκορ έκλεισε ο Θεοδώρου στις καθυστερήσεις.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης (84′ Ζούλιας) Ψυρόπουλος, Παπαζήσης, Μαρκόπουλος, Ντάνι, Παλαιολόγου, Κολιμάτσης (84′ Χατζηροδίτης) Νώα (72′ Ράπτης) Ανδριώτης (72′ Αβράσογλου) Ελέζι (62′ Δασκαλόπουλος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.