Παναθηναϊκός: Παρακολουθεί την υπόθεση Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έμεινε εκτός ομάδας Άρη στην τελευταία αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Αργεντινό και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League στην κορυφή της βαθμολογίας και αήττητος, ωστόσο οι “πράσινοι” είχαν απώλειες σε επίπεδο παικτών και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι δεδομένο πως θα ενισχυθούν.

Μία από τις θέσεις που οι “πράσινοι” σκοπεύουν να ενισχυθούν είναι αυτή του εξτρέμ, καθώς εκεί “χτυπήθηκε” ο Αϊτόρ, ενώ και ο Τρουϊγέ που θα μπορούσε να βοηθήσει θα χάσει όλη τη σεζόν.

Η απρόσμενη εξέλιξη που προέκυψε στον Άρη με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έμεινε εκτός ομάδας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεδομένα θα μπορούσε να βοηθήσει τους “πράσινους” με την ποιότητα που διαθέτει και το “τριφύλλι” παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση περιμένοντας να δει τι ακριβώς θα συμβεί.

Εάν ο Άρης αποφασίσει να πουλήσει τον Ντάνιελ Μαντσίνι τότε είναι σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.