ΠΑΟΚ: Προτελευταία δοκιμασία πριν από τη διακοπή

Στο ματς που ολοκληρώνει τη 12η αγωνιστική απόψε στις 21:30 στο γήπεδο της Νεάπολης η ομάδα του Δημήτρη Σπανού υποδέχεται τον «Δικέφαλο».

Μία αγωνιστική δοκιμασία υψηλών απαιτήσεων περιμένει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του σήμερα το βράδυ καθώς δοκιμάζονται σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για τον ΠΑΟΚ.  

Πέρσι, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου  στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής σ’ ένα ματς που έμελλε ν’ αποτελέσει σημείο αναφοράς για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς είχε ηττηθεί 3-2, ήταν η τρίτη διαδοχική και σηματοδότησε μια σειρά αλλαγών από την τεχνική ηγεσία έχοντας ως συνέπεια την κατάληψη της 2ηγςθέσης στο Πρωτάθλημα, τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο και τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ στην προημιτελική φάση του Europa Conference League με τον διόλου ευκαταφρόνητο απολογισμό δέκα οκτώ νικών, πέντε ισοπαλιών και μιας ήττας σε σύνολο είκοσι τεσσάρων αγώνων!  

Κοινός τόπος για τις δύο ομάδες αποτελεί το γεγονός πως προέρχονται από νίκες, ο μεν ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα κι ο Ιωνικός στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, που ήταν κι η πρώτη στη σεζόν για την ομάδα του κ. Σπανού μετά από τέσσερις ισοπαλίες κι έξι ήττες. Είναι ο πρώτος από τους δύο αγώνες που καλείται να δώσει ο «Δικέφαλος» πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιοπρωτάθλημα του Κατάρ, ενώ την προσεχή Κυριακή θα υποδεχθεί τον Βόλο στην Τούμπα.  

Το …. πολυαναμενόμενο διάστημα της διακοπής έτσι όπως έχουν κυλήσει τα πράγματα ως τώρα καθώς συσσωρεύτηκαν αρκετά προβλήματα τόσο με την εν γένει προσέγγιση της αγωνιστικής σεζόν όσο και με τα θέματα τραυματισμών που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα φέτος. Λογίζεται ως το διάστημα που θα επιχειρηθεί η ανασύνταξη και θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δίνοντάς της τη δυνατότητα να καλύψει τις αδυναμίες που έχει.  

Μέχρι τότε όμως προέχει το …. σήμερα και δη η αναμέτρηση με την ομάδα του Ιωνικού. Ένας αγώνας για τον οποίο παραμένουν εκτός οι τραυματίες ΒιεϊρίνιαΛύρατζηςΤσαούσηςΝάρεϊ ενώ σ’ αυτούς προστέθηκαν από τη μία ο Κούρτιτς που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες κι από την άλλην ο Κουλιεράκης, που κρίθηκε φρόνιμο να προφυλαχθεί στη λογική της αποφόρτισης, όπως ενημέρωσαν επισήμως οι άνθρωποι του «Δικεφάλου».  

Σε σχέση με την εντός έδρας αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, ο 53χρονοςΡουμάνος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε δύο διαφοροποιήσεις. Κι αν η μία είναι προφανής από τη στιγμή που ο Κουλιεράκης έμεινε εκτός η άλλη αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή και τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει θέση πίσω από τον Ολιβέιρα.  

Έτσι λοιπόν, στην άμυνα μπροστά από τον Κοτάρσκι θέση αναμένεται να πάρουν κατά σειρά από δεξιά προς αριστερά οι ΣάστρεΊνγκασονΝάσμπεργκΡ. Σοάρες. Την τριάδα στο κέντρο – καθώς ο κ. Λουτσέσκου «ομολόγησε» πως με τον Ντόουγκλας στην 11άδα ο σχηματισμός είναι περισσότερο 4-3-3 παρά 4-2-3-1 – αναμένεται να συνθέσουν οι ΝτάνταςΣβαμπ με τον Ντόουγκλας πιο προωθημένο και στην επίθεση, δεξιά ο Αν. Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Κωνσταντέλιας και στην κορυφή ο Ολιβέιρα. Σημείο αναφοράς στην αποστολή του αγώνα αποτελεί κι η παρθενική συμμετοχή του Ρικάρντο, που μέχρι τώρα ενίσχυε τον ΠΑΟΚ Β’.  

Είναι μια αναμέτρηση που απαιτεί δύναμη, πάθος, ενέργεια, συγκέντρωση κι αποφασιστικότητα απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θέλει να εκμεταλλευτεί το καλό momentum από την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα. Όλες οι σχετικές απαντήσεις σε λίγες ώρες στον αγωνιστικό χώρο …..     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.