Σένκεφελντ: «Πρέπει να έχουμε διάρκεια και σταθερότητα»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί διάρκεια και σταθερότητα τη φετινή σεζόν, αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός προανήγγειλε την επιστροφή του στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού», ενώ συμπλήρωσε πως ο ανταγωνισμός στην ενδεκάδα των «πράσινων» έχει αυξηθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό υλικό, έχουμε αρχίσει εξαιρετικά αλλά για να είμαστε ειλικρινείς μας βοήθησε η έδρα μας. Πιστεύω πως πλέον έχουμε τη νοοτροπία για να παίζουμε το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Εγώ αποφεύγω τα μεγάλα λόγια, καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις».

Για το ότι δεν έχει αγωνιστεί βασικός: «Έχω επιστρέψει, ξαναβρίσκω τη φόρμα μου και περιμένω. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν. Σέβομαι την απόφασή του, τα άλλα παιδιά έχουν κερδίσει με την αξία τους θέση στην ενδεκάδα. Οφείλω να σεβαστώ την προσπάθειά τους».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουν σημασία οι προσδιορισμοί φαβορί και αουτσάιντερ. Πέρσι στο πρωτάθλημα δεν είχαμε βελτιωθεί ακόμη τόσο πολύ και χάσαμε. Χάσαμε και στα playoffs αλλά τότε είχαμε δώσει βαρύτητα στην προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.