Μαρσέλο: Ναι, αυτή είναι μεταγραφή αεροδρομίου!

Μεταγραφή που γράφει ιστορία μόνο και με την ανακοίνωση της, αυτή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Χρόνια είχαν οι φίλοι του Ολυμπιακού και των υπόλοιπων ομάδων της Super League, αλλά και όσοι παροικούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο να αντικρίσουν τους πηχυαίους τίτλους μιας πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ μεταγραφής. Ο Μαρσέλο είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε τον Ολυμπιακό για να δώσει συνέχεια στην καριέρα του, ενώ παράλληλα συμπληρώνεται η “βραζιλιάνικη” παροικία των μύθων των Πειραιωτών, μετά τους Ζιοβάνι (1999-2005) και Ριβάλντο (2004-2007).

Ναι, αυτή είναι μεταγραφή που θα στείλει αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού στο “Ελ. Βενιζέλος” για να υποδεχτούν έναν ζωντανό θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Είναι μια προσθήκη που ξεπερνάει τη ρεαλιστική της αξία και αποκτά περισσότερο εμπορική και ιστορική σημασία! Ο Μαρσέλο είναι σε μια ηλικία (34) που μπορεί να δώσει πολλά αγωνιστικά στοιχεία με την εμπειρία και το ταλέντο του. Ωστόσο η συγκεκριμένη απόκτηση από χθες το βράδυ έχει να κάνει περισσότερο με τον παιδικό ενθουσιασμό που πυροδότησε η επισημοποίηση της. Λίγοι σκέφτονται πως θα “χωρέσει” ο Μαρσέλο στα πλάνα του Κορμπεράν, οι περισσότεροι θέλουν απλά να τον δουν ντυμένο στα “ερυθρόλευκα”. Το όνομα και το έμβλημα του Ολυμπιακού κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και το ελληνικό ποδόσφαιρο μένει στην επιφάνεια της επικαιρότητας, σε μια σεζόν ευρωπαϊκής απαξίωσης.

Η φήμη της ενεργοποίησης βόμβας απ’ τον Βαγγέλη Μαρινάκη “σερνόταν” εδώ και αρκετές εβδομάδες. Το όνομα της μεταγραφικής βόμβας γίνεται γνωστό, λίγα λεπτά πριν την πυροδότηση της. Έτσι συνέβη κι εδώ. Ο Ολυμπιακός ο οποίος βρισκόταν σε αναζήτηση αριστερού μπακ, εκμεταλλεύθηκε το ναυάγιο της μεταγραφής του “κλεισμένου” Αμαβί. Όταν έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της διοίκησης η λίστα των λαμπερών free agents, η επιλογή της διαπραγμάτευσης με τον Μαρσέλο ήταν σχεδόν αναπόφευκτη. Η θετική ανταπόκριση από πλευράς Βραζιλιάνου διευκόλυνε τη μεταγραφή που γράφει ιστορία! Όλα έγιναν γρήγορα και ο Μαρσέλο μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα μαζί με τον Τζος Μπόουλερ.

Στον Ολυμπιακό έχουν έρθει τα πάνω κάτω μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οι Πειραιώτες δεν επέλεξαν τον δρόμο της εσωστρέφειας μετά τον αποκλεισμό απ’ τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά κινήθηκαν αποτελεσματικά για να διαμορφώσουν ένα ρόστερ υψηλότατου επιπέδου. Πλέον πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να ονειρεύεται μεγάλα πράγματα, αφού πρώτα καταφέρει ο Κάρλος Κορμπεράν να ενώσει τα πολύτιμα κομμάτια της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.