Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3: Το καλύτερο “ορεκτικό” για τη νέα σεζόν! (hls)

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το ματς στο Πανθεσσαλικό με το οποίο άνοιξε η αυλαία του νέου πρωταθλήματος. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Φαν Φέερτ (33'), Φερνάντες (56'), Ντέλετιτς (65') και για τον Αστέρα οι Μπενίτο (27'), Τιλίκα (68') και Μπαράλες (98')

Δεν είναι δόκιμο, ούτε προφανώς λογικό να κρίνουμε την αρχή ως… ήμισυ του παντός στον ευαίσθητο χώρο του Ελληνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος όμως είναι το ματς που άνοιξε την αυλαία στην δικιά μας Σούπερ Λίγκα, θα θέλαμε πολύ να αποτελέσει ένα καλό… ορεκτικό για ότι ακολουθήσει!
Στο Πανθεσσαλικό μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο απέκτησε ρυθμό και πέραν του ικανοποιητικού – για την εποχή και τις θερμοκρασίες της (!!) – ενέργεια στο τερέν…

Ο Αστέρας προηγήθηκε με γκολ του Μπενίτο στο 27ο λεπτό και στο 33′ ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, Ολλανδός Φαν Φέερτ ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και σε έναν πιο… ξέφρενο ρυθμό, ο Φερνάντες έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 56′ και εννέα λεπτά αργότερα ο Ντέλετιτς με ένα ακόμα πιο όμορφο γκολ έκανε το 3-1

Σχεδόν άμεση η “απάντηση” των Αρκάδων καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Λέο Τιλίκα με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 στέλνοντας το “μήνυμα” πως το ματς έχει ακόμη… δρόμο! Κι όπως αποδείχθηκε, είχε…. Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο η σταθερή αξία του Αστέρα τα τελευταία χρόνια, ο Χερόνιμο Μπαράλες!

Ο 35χρονος Αργεντινός που είχε μπει ως αλλαγή στο 61′ ήθελε να “πει” την τελευταία κουβέντα και το έκανε στο 98ο λεπτό με κοντινό πλασέ.

Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν το βαθμό της ισοπαλίας την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για τα λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής Περάκης!

Βόλος (Όσβαλντ Τανσό)(4-2-3-1)
Κλέιμαν, Άλχο (82′ Ταχάτος), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57′ Ουεντραόγο), Ντέλετιτς (82′ Ουές), Πάολο Φερνάντες (89′ Τσέλιος), Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς) (4-4-2):
Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Στάνκο, Μουνάφο (71′ Σόνι), Γκαρντάφσκι (61′ Σίτο), Μπερτόλιο, Ριέρα (46′ Τιλίκα), Μπενίτο (61′ Μπαράλες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.