Άρης: Ενκουλού ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας (vids)

Ο 32χρονος διεθνής Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός με πλούσια θητεία στην Ευρώπη και σε υψηλό επίπεδο είναι ο νο1 στόχος για την αμυντική γραμμή των "Κιτρίνων"

Και τ’ όνομα αυτού: Νικολάς Ενκουλού. Ο 32χρονος διεθνής Καμερουνέζος είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Άρη προκειμένου να πλαισιώσει τους Μπράμπετς, Φαμπιάνο, μπροστά από τον Κουέστα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση με θητεία σε Ligue 1 (252 συμμετοχές, 5 γκολ), Serie A (122 συμμετοχές, 6 γκολ, 1 ασίστ) κι εσχάτως Premier League (3 συμμετοχές) έχοντας περάσει από Μονακό, Μαρσέιγ, Λυών, Τορίνο, Γουότφορντ. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του μετράει 75 παρουσίες με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Copa Africa το 2017. Κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου προσφέρει και μια επιπλέον λύση για τη θέση των χαφ, όπου και μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές χαρακτηρίζονται αρκετά προχωρημένες με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική κατάληξη, ενδεχομένως εντός του προσεχούς 48ωρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.