ΠΑΟΚ: Πρόταση σε πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Δημοσίευμα από την Βραζιλία τονίζει πως ο Δικέφαλος έχει κινηθεί για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή των Πράσινων.

Για πρόταση του ΠΑΟΚ στην Κορίνθιανς για τον Ματέους Βιτάλ κάνει λόγο δημοσίευμα από τη «χώρα του καφε». Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Supervasco.com» αναφέρει πως ενώ για τον πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού ενδιαφέρονται οι Βάσκο ντα Γκάμα και Γκρέμιο, ο ίδιος είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Εκτός των πλάνων του προπονητή Βίτορ Περέιρα είναι ο Ματέους Βιτάλ. Η Γκρέμιο και η Βάσκο έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, αλλά ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για να παλέψει για τίτλους αυτή τη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έχει στείλει πρόταση στην Κορίνθιανς για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Η προσφορά έφτασε στον Κάρλος Λέιτε (σ.σ. τον μάνατζερ του Βιτάλ) και αυτός τη μετέφερε στην Κορίνθιανς, η οποία αξιολογεί τους όρους της συμφωνίας. Ο Βιτάλ έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, όμως ο ποδοσφαιριστής της Κορίνθιανς θεωρείται ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, που αναζητά στην αγορά έναν ποδοσφαιριστή για τη φανέλα με το νούμερο 10. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κορίνθιανς δεν σκοπεύει να εμποδίσει την ενδεχόμενη αποχώρηση του Βιτάλ, καθώς το συμβούλιο της ομάδας εργάζεται για να ελαφρύνει το μισθολόγιο, μετά την απόκτηση του επιθετικού Γιούρι Αλμπέρτο από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης», τονίζει το δημοσίευμα.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πέρυσι ο Βιτάλ είχε 39 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.