ΠΑΟΚ: Τρίτο φιλικό και… προβάδισμα για την 11άδα

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει και τις μετεγγραφές, αρχίζουν όμως να “κλείνουν” οι θέσεις αυτή τη στιγμή για την πρώτη 11άδα της σεζόν

Είναι δεδομένο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει και τις μετεγγραφές. Είναι όμως επίσης δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει και “ένα γκρουπ” -όπως το λέει και ο Ρουμάνος τεχνικός- που οφείλει και (πρέπει να) είναι έτοιμο να προμηθεύσει την πρώτη 11άδα της σεζόν. 

Έγινε (6/7) το τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους (απέναντι στην Άλκμααρ) και 10η μέρα προετοιμασίας στο Άπελντοορν.

Οι μετεγγραφές (ο Νάρεϊ, ο Τόμας) θα μπούνε με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη κι ενώ οι μέρες για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι πλησιάζουν. 

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου -μετά από τρία φιλικά- για την 11άδα φαίνονται στον σχηματισμό του 4-2-3-1.

Ο Κοτάρσκι στην εστία και η τετράδα της άμυνας (από τα δεξιά προς τα αριστερά) με Λύρατζη, Ινγκασον, Κάργα και Ράφα Σοάρες. Στο δίδυμο αμυντικών μέσων, ο ένας είναι ο Αουγκούστο. Δίπλα του; Είναι ο Σβαμπ με τον Τσιγγάρα, με τον πρώτο ίσως να έχει προβάδισμα.

Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Ολιβέιρα και η τριάδα είναι με Ζίβκοβιτς και Κουαλιάτα στις πτέρυγες και ο Φιλίπε Σοάρες σε ρόλο επιτελικού μέσου. 

Οι θέσεις για την πρώτη 11άδα της σεζόν αρχίζουν να “κλειδώνουν”. Αυτή τη στιγμή…

Στο μεσοδιάστημα των παιχνιδιών με τη Λέφσκι, μπορεί να υπάρξουν -προφανώς- κάποιες αλλαγές. Ο Νάρεϊ π.χ. να έχει γρήγορη προσαρμογή. Θα φανεί. Επί του παρόντος η προετοιμασία είναι σε εξέλιξη και βάζει και μερικά ακόμη πράγματα στο τραπέζι για συζήτηση. 

Ένα από αυτά είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος που αναμένεται να παίξουν κάποιοι από τους νεαρούς παίκτες. Ο Λουτσέσκου π.χ. έκανε δηλώσεις για τον Κουλιεράκη.

Ή, οι αλλαγές ρόλων σε κάποιους άλλους όπως η πρόσφατη δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ (μετά το παιχνίδι με την Άλκμααρ) για τον Τζίμα και την προοπτική του να παίζει δεξιός μπακ από μεσοεπιθετικός που είναι τώρα.

Αν γυρίσει λίγο πίσω ο χρόνος θα θυμηθεί κάποιος, κάτι ανάλογο που είχε γίνει με τον Γιαννούλη που από εξτρέμ έγινε αριστερός μπακ. 

Όπως και να έχει… Εν αναμονή μετεγγραφών απαραίτητων -για το βάθος του ρόστερ και για επιλογές πρώτης γραμμής- η προετοιμασία συνεχίζεται και τα φιλικά συμπληρώνονται με το παιχνίδι του Σαββάτου (9/7) με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.