Ο Παπανικολάου, ο Κουχάρσκι και η… ΑΕΚ

Το όνομα του Γιάννη Παπανικολάου έχει συνδεθεί στο παρελθόν με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται η άφιξη του Κουχάρσκι να δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Ο Γιάννης Παπανικολάου αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της ΑΕΚ (έμεινε για οκτώ χρόνια), τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Πολωνία και δεν αποκλείεται η άφιξη του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να τον βάλει ξανά στο μεταγραφικό κάδρο της Ένωσης.

Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 23χρονου διεθνούς χαφ που μπορεί να απασχολήσει την ΑΕΚ, η οποία και στο παρελθόν φερόταν να έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ο Παπανικολάου, άλλοτε παίκτης του Πλατανιά και του Πανιωνίου στα δύο χρόνια παραμονής του στην Πολωνία κατέκτησε τρεις τίτλους με την Ρακόβ Τσεχόστοβα, που σε καμία περίπτωση δεν την λες και πρώτο όνομα στην πατρίδα της, ωστόσο στα τελευταία δύο χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Πολωνίας, αλλά και το πολωνικό Σούπερ Καπ το 2021, ενώ φέτος είχε 26 συμμετοχές με 1 γκολ και 6 ασίστ, με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να έχει παρακολουθήσει από κοντά τον Παπανικολάου.

To όνομα του Γιάννη Παπανικολάου προσφάτως συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του, ωστόσο αν η ΑΕΚ εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του τότε ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι πιθανότατα να λειτουργήσει υπέρ των “κιτρινόμαυρων” λόγω και του ότι έχει πλήρη εικόνα για τα στοιχεία του Έλληνα χαφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.