ΠΑΟΚ προς Κλάτενμπεργκ: “Έκρινε με δύο σταθμά ο Λάοθ”

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σημερινή (23/5) επιστολή της προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καταγγέλλει τη διαιτησία του Αντόνιο Ματέου Λάοθ στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (21/5) και του ζητεί να πάρει θέση γι' αυτήν

Επιστολή σε οξύ ύφος έστειλε σήμερα (23/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Με αυτήν οι”ασπρόμαυροι” του ζητούνε απαντήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων και συμπεριφορών στον τελικό Κυπέλλου του περασμένου Σαββάτου (21/5), στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Καταγγέλλουν τη διαιτησία του Αντόνιο Ματέου Λάοθ και ζητούν από τον ίδιο τον αρχιδιαιτητή να πάρει θέση γι’ αυτήν.

Οι”ασπρόμαυροι” σημειώνουν στην επιστολή τους προς τον Κλάτενμπεργκ ότι… “ο Λάοθ και η διαιτητική ομάδα του ήταν ψυχοπνευματικά ανέτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Έκριναν με δύο σταθμά, θέλοντας να κάνουν τον ΠΑΟΚ να νιώσει «ξένος» και μετά το βολικό αποτέλεσμα άφησαν κατά μέρους τη διεύθυνση του αγώνα και πέρασαν στη διαχείριση”.

Επιπλέον, στην επιστολή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει ότι… “ο Λάοθ με τη συμπεριφορά του προκάλεσε τον βάναυσο ξυλοδαρμό αντιπροσωπείας του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήριά του”.

Συγκεκριμένες ατάκες -που περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στην επιστολή- για το πέναλτι του Παναθηναϊκού και τον πανηγυρισμό του Αϊτόρ είναι οι εξής:

  • «Συστήνετε στην ετήσια εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών μας για θέματα διαιτησίας να τους προτείνουμε να διεκδικούν με το κεφάλι κάτω από το ύψος της μέσης τη μπάλα με την προσδοκία να τρακάρουν σε κάποιο πόδι; Σας παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη αυτής της απάντησης».
  • «Συστήνετε να αποσύρουμε από τους ποδοσφαιριστές μας την σύσταση να μην προκαλούν πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα σε πανηγυρισμούς μπροστά σε αντίπαλους οπαδούς, γιατί αυτό πια δεν επιφέρει ποινή; Παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη και αυτής σας της απάντησης».

Πέρα από τα δύο αυτά σημεία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνει στην επιστολή… “πώς μόνο στον Αουγκούστο δόθηκε το μήνυμα με κίτρινη στην αρχή για ήπια διαμαρτυρία με σήκωμα χεριών σε τελικό;” Οι “ασπρόμαυροι”, επί τούτου, αναρωτιούνται στην επιστολή, γιατί στη συνέχεια δεν τιμωρήθηκαν για τον ίδιο λόγο κι άλλοι παίκτες, όπως και… “γιατί πήγε στο VAR μόνο στο πέναλτι του Παναθηναϊκού και σε καμία άλλη φάση;”

Το ζήτημα, εν τέλει, που θέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Κλάτενμπεργκ στην επιστολή που του έστειλε, είναι το εξής: “Έφερες έναν ελίτ -αναμφισβήτητα- διαιτητή, αλλά αυτός φάνηκε είτε απροετοίμαστος, είτε βολεμένος με το αποτέλεσμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.