Λαμία – Ιωνικός 0-1 : Ο Μάντζης έβαλε «φωτιά» στην ουρά! (hls)

Ο Ιωνικός με γκολ του Μάντζη στ0 31' νίκησε με 1-0 στη Λαμία, βάζοντας σε μεγαλύτερους.. μπελάδες την ομάδα της Φθιώτιδας στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία

H Λαμία, με δεδομένο το κίνητρο της «επιβίωσης»
ξεκίνησε σε σχήμα 3-4-1-2 με τους Τζανετόπουλο, Λούκας, Βύντρα μπροστά από τον Σαράνοφ.
Στις πτέρυγες οι Σαραμαντάς, Σιμόν και οι Τσανδάρης, Μπεχαράνο στον κάθετο άξονα έχοντας λίγο πιο μπροστά τον Νούνις και επιθετικό δίδυμο τους Καραμάνο – Μανούσο.
Ο Ιωνικός ξεκίνησε σε σχήμα 3-5-2 με τους Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Ρομαό μπροστά από τον Χουτετσιώτη. Ο Μύγας με τον Βαλεριάνο στις πτέρυγες και τριάδα στη μεσαία γραμμή αποτελούμενη από τους Ντάλσιο, Άοσμαν, Κάνιας. Στην επίθεση ήταν οι Λένις και Μάντζης.

Η Λαμία έδειξε στο ξεκίνημα της διαθέσεις της να πιέσει προσδοκώντας σε ένα γκολ που θα μετέφερε το όποιο άγχος στην άλλη πλευρά. Δεν είχε όμως τις λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.
Σταδιακά ο Ιωνικός άρχισε να ισορροπεί κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και μετά το 30ο έγινε αυτός ο «οδηγός» της αναμέτρησης.
Σημαντικό ρόλο, ασφαλώς, έπαιξε το γκολ του Μάντζη με κεφαλιά στο 31’ έπειτα από σέντρα του Λένις. Στα επόμενα λεπτά ως το φινάλε του πρώτου μέρους, η ομάδα της Νεάπολης ήταν απειλητική
Στην επανάληψη, η Λαμία μπήκε αποφασισμένη να πιέσει ακόμα περισσότερο στο χώρο. Στο ματς μπήκε ο Ταιρόν αντί του Βίντρα, αλλάζοντας τη διάταξη της ομάδας της Φθιώτιδας σε κάτι που έμοιαζε με 4-2-3-1.
Είχε τρεις καλές στιγμές με Μανούσο (47’), Μπεχαράνο (49’) και Τσανδάρη έπειτα από φάση διαρκείας στο 56’ όμως ούτε έτσι βρήκε λύση…
Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πάντως κάθε άλλο παρά έχασε ο Ιωνικός τη διάθεση για δημιουργία.
Με το φρεσκάρισμα, μάλιστα, στη γραμμή κρούσης – μπαίνοντας στο ματς οι Τουράμ, Κιάκος – το 2ο γκολ έμοιαζε πιο πιθανό ως εξέλιξη στη ροή του ματς προς την εστία της Λαμίας. Εκεί πάντως ήταν ο Σαράνοφ ο οποίος απέκρουσε σε 3-4 επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 66’ η μπάλα μετά την απόκρουση του Σέρβου γκολκίπερ η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι! Στην εξέλιξη της φάσης ο Λένις σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάϊτ!
Ο ρυθμός γίνονταν ακόμα πιο… ξέφρενος, στην τελική ευθεία του ματς αφού η μια ομάδα έψαχνε απεγνωσμένα ένα γκολ που θα σήμαινε βαθμό ενώ η άλλη ομάδα, χωρίς άγχη δημιουργούσε κινδύνους σε πιο ανοιχτούς χώρους!
Εν τέλει, παρά την καλή διάθεση εκατέρωθεν δεν προέκυψε κάτι άλλο…
Το 0-1 έμεινε τελικό αποτέλεσμα αφήνοντας βέβαια τη Λαμία σε μια ακόμα πιο δύσκολη θέση, μόλις έναν πόντο πάνω από τον Απόλλωνα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα)
Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Λούκας, Σιμόν (75’ Προβυδάκης), Τζανδάρης, Μπεχαράνο (64’ Ελευθεριάδης), Νούνιες, Μανούσος (75’ Μπαγκουρά), Καραμάνος (58’ Βέλλιος)
.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός)
Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο (61’ Κιάκος), Άοσμαν, Λένις (85’ Γκοτσούλιας), Μάντζης (61’ Τουράμ).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λαμία – Ιωνικός 0-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNC8xNy8xNi8zMF8zMF82MjVjNDBhNjc1MjI2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M12S”,”uploadDate”:”2022-04-17T16:29:54.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cjcnlr0lp295″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.