Τορίνο-Μίλαν 0-0: “Χ”αρίζει το πρωτάθλημα! (vid)

Δεύτερη σερί ισοπαλία χωρίς γκολ για την ομάδα του Πιόλι που δίνει τη δυνατότητα στην Ίντερ να την προσπεράσει, ενώ την πλησίασε στους δύο βαθμούς και η Νάπολι.

Πριν από δύο αγωνιστικές η Μίλαν ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του Σκουντέτο, αλλά οι δύο σερί “λευκές” ισοπαλίες με Μπολόνια και Τορίνο δίνουν τη δυνατότηα στην Ίντερ να την προσπεράσει, καθώς έχει ματς λιγότερο, ενώ η Νάπολι την πλησίασε στους δύο βαθμούς.

Η βαθμολογία
Μίλαν: 68 (32)
Ίντερ: 66 (31)
Νάπολι: 66 (32)
Γιουβέντους: 62 (32)

Απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά “Γκρανάτα”, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν βρήκε δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά το 0-0 με τη Μπολόνια και πλέον το “άγχος” περνά στους “ροσονέρι”. Βασικά η Μίλαν ήταν πολύ κακή δημιουργικά και επιθετικά δεν δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Μπερίσα.

Η Τορίνο είχε ευκαιρία στο 13′ να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Μπελότι μόλις άουτ με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει πολλές σπουδαίες στιγμές να επιδείξει. Στο 50′ σπουδαία επέμβαση του Μαϊνιάν κράτησε το μηδέν στην εστία της Μίλαν μετά από σουτ του Βοϊβόντα.

Η Μίλαν η οποία δεν κατάφερε να φανεί απειλητική, διαμαρτυρήθηκε τρεις φορές για πέναλτι, αλλά ο Ντόβερι δεν είδε κάτι επιλήψιμο στις επίμαχες φάσεις, ενώ η πιο σημαντική στιγμή της ήταν με τον Ζιρού λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα και άλλο ουδέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.