ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Μπεναβίδες γι΄ανανέωση ή ΑΕΚ

Η Ιντεπεντιέντε πραγματοποίησε συνάντηση με τον Μπεναβίδες στον οποίο έκανε τελική πρόταση ανανέωσης και ο παίκτης ξεκαθάρισε πως θ΄αποφασίσει μεταξύ αυτής και της πρότασης που του έχει καταθέσει η ΑΕΚ!

Η Ιντεπεντιέντε έκανε την τελική της πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλος Μπεναβίδες ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός, φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ν΄αγωνιστεί στην Ευρώπη και η πρόταση που του έχει κάνει η ΑΕΚ δείχνει να είναι αρκετά καλή ώστε να μην την εξετάσει!

Ο παίκτης μέχρι στιγμής έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ιντεπεντιέντε για την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς όμως να έχουν την κατάληξη που θα επιθυμούσαν οι διοικούντες της Αργεντίνικης ομάδας.

Βέβαια αυτό που απέμενε, ήταν να γίνει μια τελική συζήτηση για το θέμα του συμβολαίου του με την Ιντεπεντιέντε καθώς ο ποδοσφαιριστής ήθελε να εξαντλήσει τα περιθώρια για λόγους σεβασμού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, οι άνθρωποι της Ιντεπεντιέντε έκαναν την τελική τους πρόταση στον Μπεναβίδες και πλέον απομένει η απάντηση του παίκτη!

Ο 24χρονος ξεκαθάρισε πως θ΄αποφασίσει ανάμεσα στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε από την Ιντεπεντιέντε και την πρόταση που έχει από την ΑΕΚ!

Πάντως αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ στην Αργεντινή, είναι πως δύσκολα μπορεί η ομάδα από την Αργεντινή να κοντράρει την αντίστοιχη που έχει καταθέσει η «Ένωση»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.