ΑΕΚ: Συνάντηση Αραούχο με τους παίκτες της “Βασίλισσας” στην “Αγιά Σοφιά” (pics)

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΑΕΚ επισκέφτηκε την "Αγιά Σοφιά", εκεί όπου βρέθηκε και ο Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό να φωτογραφίζεται μαζί τους υπόλοιπους "κιτρινόμαυρους".

Την ευκαιρία να βρεθούν στην “Αγιά Σοφιά” είχε την Τετάρτη αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΑΕΚ που ξεναγήθηκε στο νέο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μάλιστα, η ομάδα μπάσκετ, είχε και μια τυχαία συνάντηση, καθώς την ίδια ώρα στο γήπεδο βρέθηκε και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δημήτρη Μαυροειδή, τον κόουτς Σεγκούρα και τον Κίνο Κολόμ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Ραντεβού με την Ιστορία, στα Ιερά Χώματα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχαν σήμερα (30/03) αθλητές της «Βασίλισσας», ο προπονητής Κούρο Σεγκούρα, και στελέχη της ΑΕΚ ΒC, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της «Αγιά Σοφιάς» από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο. Η έκπληξη της ημέρας, το «συναπάντημα» με τον Αργεντινό σταρ, Σέρχιο Αραούχο”.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Μεγάλη μας τιμή η επίσκεψη της «Βασίλισσας» στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Οπως και μεγάλη αδυναμία ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μαυροειδής! 💛🖤 Εμείς σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη!” αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.