Καλαμάτα – ΑΕΚ Β 0-0: Ο απροσπέλαστος Γκίνης έσωσε τον βαθμό (hls)

Τέλος στις δύο σερί ήττες έβαλε η ΑΕΚ Β, η οποία επιστρέφει με την ισοπαλία 0-0 από την Καλαμάτα σε ματς για την 18η αγωνιστική της Super League 2.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος της.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Καλαμάτα έχασε τεράστια ευκαιρία να περάσει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Ένωση να παραμένει στην 4η θέση.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και τους κιτρινόμαυρους να ανεβάζουν απόδοση στο δεύτερο μέρος.

Η «Μαύρη Θύελλα» έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 4′ με τον Αναστασόπουλο να σουτάρει από μακριά, αλλά τον Γκίνη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπακαγιόκο σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side.

Ο Γκίνης χρειάστηκε να επέμβει ξανά στο 22′ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπακαγιόκο έπιασε ξανά την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων να αποκρούει.

Η Καλαμάτα έχασε σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ Β να έχει πρωταγωνιστή τον Γκίνη, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” απείλησαν στο 59′ με το σουτ του Μουστακόπουλου να φεύγει άουτ.

Στο 72′ η ΑΕΚ Β ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μόζερ έπειτα από σέντρα του Γιούση, ενώ στο 72′ η κεφαλιά του Ευθύμη Χριστόπουλου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Μόζερ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με άλλες δύο ευκαιρίες για την Καλαμάτα, η οποία απείλησε μετά από αρκετή ώρα στο 78′, όταν το πλασέ του Λουκίνα με φάλτσο πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του Τάτου επίσης δεν βρήκε στόχο, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:
Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Παυλίδης (61′ Άλβες), Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ (84′ Μαβινγκά), Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Τάτος, Γρίβας (61′ Χέμπερτ), Λουκίνας.
ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια (82′ Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου (69′ Παρράς), Τζούντα Γκαρσία (60′ Ε. Χριστόπουλος), Γιούσης, Κοσίδης (69′ Ιατρούδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.