Γιαννίκης: “Άδικη η κριτική σε Μελισσανίδη, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας” (vid)

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τις τρεις εντός έδρας ήττες της ΑΕΚ, την κουβέντα με τον Μελισσανίδη, τη μεταγραφή Φράνσον, τα προβλήματα και τον Άρη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα, από τον Βόλο αυτή τη φορά, ισοφαρίζοντας αρνητικό ρεκόρ 36 χρόνων, κάτι που χαρακτήρισε: “Προσβλητικό και απαράδεκτο“.

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει στα παιχνίδια της η ομάδα του και τα μεγάλα κενά διάστημα λέγοντας μεταξύ άλλων πως: “η φυσική κατάσταση όταν αναλάβαμε δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Γίνεται τεράστια δουλειά για να το βελτιώσουμε πράγμα που δεν είναι εύκολο μέσα στη σεζόν“, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έκανε στο ματς με τον Βόλο.

Για την επικείμενη απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον από την ΑΕΚ αρκέστηκε να πει: «Είναι ένας παίκτης που ήρθε να βοηθήσει και γι’ αυτό αποκτήθηκε».

Επίσης ο Αργύρης Γιαννίκης αναφέρθηκε στην απογοήτευση του κόσμου της ΑΕΚ και το αν νιώθει ο ίδιος πίεση, μίλησε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την κουβέντα που είχαν προ δέκα περίπου ημερών στα Σπάτα, ενώ σχολίασε και τον αγώνα με τον Άρη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΚ στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.