ΑΕΚ: Θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική ανάκαμψη (vids)

Επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ, η οποία κόντρα στον Βόλο θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της ανάκαμψη παίρνοντας ακόμα μία νίκη ύψιστης σημασίας.

Η κακοκαίρια και η έντονη χιονόπτωση δημιούργησαν μια εβδομάδα με μπόλικη ταλαιπωρία για την ΑΕΚ, παίκτες και τεχνικό τιμ. Από τον εγκλωβισμό στα Σπάτα και στην Αττική οδό, στις δυσκολίες στις προπονήσεις με τα χιονισμένα γήπεδα.

Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ο Αργύρης Γιαννίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Βόλο και το ζητούμενο είναι το απόγευμα της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο οι “κιτρινόμαυροι” να πάρουν τη νίκη επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους ανάκαμψη.

Άλλωστε, τελευταία φορά που η ΑΕΚ κέρδισε στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι στις 5 Δεκεμβρίου και το 1-0 επί του Παναθηναϊκού με το γκολ του Σιμάνσκι, καθώς ακολούθησαν δύο εντός έδρας ήττες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό με ανατροπή.

Η ΑΕΚ έβαλε μόνη της δύσκολα στον εαυτό της με τα εντός έδρας χαστούκια, ωστόσο στα ματς με ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και Ατρόμητο για το πρωτάθλημα έδειξε πως πήρε το μάθημά της. Παρουσίασε σημάδια ανάκαμψης στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό είναι κάτι που οφείλει να το αποδείξει και με τον Βόλο για να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις…

Τα προβλήματα… βουνό για τον Γιαννίκη

Σε κάθε προπόνηση έβγαινε και ένα νέο πρόβλημα για τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες πολλών βασικών παικτών του.

Το τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε ήταν αυτό του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και τέθηκε εκτός μάχης, όπως και ο Αντρέ Σιμόες με μυϊκές ενοχλήσεις από την προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Τσιντώτας παραμένει εκτός προπόνησης ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσιάζουν με την Εθνική Ιράν οι Μοχαμαντί και Ανσαριφάρντ. Αντίθετα, επέστρεψε ο Εχσάν Χατζισαφί ο οποίος το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά και δεν αποκλείεται την Κυριακή να είναι στο βασικό σχήμα με μόλις μία προπόνηση!

Εκτός είναι και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία μίας αγωνιστικής με τις κάρτες που συμπλήρωσεσ.

Ένα πιθανό σχήμα του Γιαννίκη για τον αγώνα με τον Βόλο είναι ο Στάνκοβιτς κάτω από την εστία, δεξιά ο συνεχίζει ο Ρότα, αριστερά ο Χατζισαφί και στόπερ οι Τζαβέλλας, Μήτογλου. Αμυντικά χαφ οι Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, μπροστά τους ο Γέβτιτς, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ και στην κορυφή ο Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.