ΠΑΟΚ: Βρήκε… καταφύγιο στη Σουρωτή

Η παγωνιά στη Νέα Μεσημβρία ανάγκασε τους "ασπρόμαυρους" να μετακομίσουν σε αθλητικό κέντρο στη Σουρωτή, όπου συνεχίστηκε σήμερα (26/1) η προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού

Οι πολικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας ανάγκασαν τον Ρασβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να μετακομίσουν. Έτσι, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ερχόμενο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League 1, συνεχίστηκε σε αθλητικό κέντρο στη Σουρωτή. Ευτυχώς για τον προπονητή των “ασπρόμαυρων”, καινούργια προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

Όπως ενημέρωσε σχετική η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η «Ελπίδα» δεν πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά οι… πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να βρει προσωρινό «καταφύγιο» στη Σουρωτή προκειμένου ν’ αποφύγει τα ακραία φαινόμενα της Νέας Μεσημβρίας.

Εξοπλισμός και ποδοσφαιριστές, λοιπόν, μεταφέρθηκαν και η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (30.01) συνεχίζεται κανονικά μετά το αναπάντεχο ρεπό της Τρίτης (25.01). Ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Νέλσον Ολιβεϊρα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ μόνος του γυμνάστηκε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Την Πέμπτη (27.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.