ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ στην ατζέντα του Μπότο

Ο Ζοζέ Μπότο έρχεται και ο Αντόνιο Τσόλακ, πρωταθλητής Σουηδίας και πρώτος σκόρερ με τη Μάλμε είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που υπάρχουν στο τραπέζι για τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ

Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι ένας από τους πρώτους παίκτες που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ στο προσεχές χρονικό διάστημα. Ο δανεισμός του Κροάτη επιθετικού στη Μάλμε ολοκληρώθηκε. Ο Τσόλακ στέφθηκε Πρωταθλητής με τη σουηδική ομάδα και πρώτος σκόρερ της με 14 γκολ στο Πρωτάθλημα και 22 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι δεδομένο ότι η σουηδική ομάδα θέλει να κρατήσει τον παίκτη, η συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από ό,τι τον προηγούμενο χειμώνα όταν ο Τσόλακ πήγαινε στη Σουηδία. Τώρα, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα στο τραπέζι και ένα από αυτά ήταν και η ρήτρα (3 εκ.) που υπήρχε για να κάνει η Μάλμε δικό της τον ποδοσφαιριστή. 

Μέχρι τώρα, από την πλευρά της σουηδικής ομάδας εκτός από τη διάθεση να κρατήσει τον παίκτη δεν βγήκε κάτι προς τα έξω για το οικονομικό. Η Μάλμε υπολογίζει ότι θα μπορεί να συζητήσει απόκτηση του ποδοσφαιριστή με ποσό λιγότερο από το ήδη υπάρχον ενώ και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει έναν παίκτη που σε σχέση με έναν χρόνο πριν έχει άλλη “βαρύτητα” στην ποδοσφαιρική αγορά με τα όσα πέτυχε τον προηγούμενο χρόνο. 

Κάποια στιγμή, εκτός από τη Μάλμε, είχε γραφτεί στον κροατικό Τύπο ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα μπει στο παιχνίδι για να αποκτήσει τον Κροάτη επιθετικό. Κάτι τέτοιο όμως στην πορεία δεν ενισχύθηκε. 

Ο Τσόλακ έπαιξε στις 4 Δεκεμβρίου στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος στη Σουηδία και μετά, στις 8 Δεκεμβρίου έπαιξε στο παιχνίδι στη Μάλμε με τη Γιουβέντους για το Champions League. Ο Ζαμπά που ήταν επίσης δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Βάσκο Ντα Γκάμα έχει ήδη επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο Τσόλακ αναμένεται τις επόμενες μέρες για να παρθούν οι αποφάσεις.

Ο Τσόλακ θα απασχολήσει και τον Ζοζέ Μπότο. Ένα από τα πράγματα που θα φανούν είναι και το αν θα έρθουν, μέσω των γνωριμιών του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή και νέοι ενδιαφερόμενοι για τον παίκτη του ΠΑΟΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.