Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την διαβεβαίωση της διεξαγωγής του ντέρμπι

Στη διοργάνωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προχωράει η ΑΕΚ μετά την προφορική διαβεβαίωση που υπήρξε πως δεν θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή.

Μετά την έντονη φημολογία που υπήρχε την Τετάρτη περί αναβολής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της Ένωσης από το πρωί της Πέμπτης έλαβαν τη σχετική διαβεβαίωση πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

Με τη σειρά τους ενημέρωσαν σχετικά και τον Αργύρη Γιαννίκη πως το ντέρμπι θα διεξαχθεί κανονικά προκειμένου και αυτός να καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και αναφέρουν χαρακτηριστικά υπήρξε αναδίπλωση στο θέμα από την πλευρά του Υφυπουργείου, έχοντας προηγηθεί ένας μαραθώνιος κύκλος διαβουλεύσεων την Τετάρτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πιέζει για τη μη αναβολή προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή ο αγώνας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης οι πιέσεις αυτές απέδωσαν αφού μάλιστα από το βράδυ της Τετάρτης είχαν πέσει στο τραπέζι και όλα τα σενάρια σε περίπτωση αναβολής.

Η ΑΕΚ αρχικά είχε προτείνει να αλλάξει ώρα το ματς την Κυριακή και να γίνει νωρίς για να διευκολύνει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον Παναθηναϊκό να μην απαντά στο αίτημα και μάλιστα στην περίπτωση που τελικά δεν θα γινόταν Κυριακή, η Ένωση είχε προτείνει ως ημέρα διεξαγωγής την Τρίτη, κάτι στο οποίο δεν συμφώνησαν οι “πράσινοι“.

Τελικά από τη στιγμή που δόθηκαν προφορικά οι διαβεβαιώσεις ότι το θέμα αναβολής δεν υφίσταται και προς τη Σούπερ Λιγκ και προς την ΑΕΚ, οι “κιτρινόμαυροι” προχωρούν κανονικά για Κυριακή, απόλυτα δικαιωμένοι από την αντίδρασή τους μετά το επίσημο αίτημα που είχε θέσει η Αστυνομία και στο οποίο είχε απαντήσει αρνητικά η Λίγκα και όλοι ήταν εν αναμονή της απόφασης του Λευτέρη Αυγενάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.