ΑΕΚ: Οργή για την ενδεχόμενη αναβολή του ντέρμπι

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ με αφορμή σενάρια που οδηγούν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προς οριστική αναβολή.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης οι άνθρωποι της ΑΕΚ άρχισαν να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και την πλήρη διαφωνία τους στο αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος ή οι λόγοι είχαν να κάνουν με την άφιξη του Πάπα και την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, γεγονότα τα οποία η Αστυνομία γνώριζε τις ημερομηνίες τους εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες.

Η ΑΕΚ από την στιγμή ήταν αντίθετη στο σενάριο και την πρόταση της αναβολής του ντέρμπι και η αρκετά πιθανή πλέον αναβολή του έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους “κιτρινόμαυρους“, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν εισπράττουν τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως μεθοδευμένη.

Η Ένωση από το πρωί έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και επαφές με τη Λίγκα (η οποία επίσης είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αναβολής) προκειμένου να άλλαζε η ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι, να πήγαινε για τις 3 το μεσημέρι, ώστε να εξυπηρετηθούν όλα τα σχέδια ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ.

Μένει να δούμε ποια θα είναι τελικά η τύχη της αναμέτρησης…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!