Γκάμα: “Υπάρχει πίεση στον Άρη, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια”

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για τη νίκη επί της Λαμίας, υποστήριξε πως είναι φυσιολογική η πίεση που υπάρχει στον Άρη και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Παράλληλα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη “Live Sport” ο Πορτογάλος στάθηκε στο κακό ξεκίνημα και τόνισε πως η νίκη επί της Λαμίας είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσουν ένα σερί καλών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Γκάμα:

Για τη νίκη στη Λαμία: “Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Ξέραμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό μετά την ισοπαλία στην έδρα μας με τον Απόλλωνα. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και να πλησιάσουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Για την ψυχολογία μας ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα”. 

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει πολλή πίεση στον Άρη: “Η πίεση υπάρχει πάντα σε μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε αυτή την πίεση γιατί παίζουμε στον Άρη και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Οφείλουμε ωστόσο να το κοντρολάρουμε όλο αυτό, γιατί σε κάποια παιχνίδια έχει θετική επίδραση, σε κάποια άλλα όχι. Στο τέλος της ημέρας όμως μαθαίνουμε να παίζουμε με πίεση και να παίρνουμε νίκες”. 

Για το αν μπορεί η νίκη στη Λαμία να αποτελέσει το έναυσμα για σερί θετικών αποτελεσμάτων: “Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν αρχίσαμε καλά στο πρωτάθλημα και μετά την ήττα από τον Ιωνικό κάναμε δύο σερί νίκες. Ακολούθησε η ισοπαλία στην έδρα μας και τώρα το διπλό στη Λαμία. Αυτό θέλουμε, να συνεχίσουμε να παίρνουμε καλά αποτελέσματα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης