Άρης: Επιστροφή στις νίκες, για να επουλώσει τις πληγές του (vlog)

Για τον Άρη της μεγάλης αναστάτωσης μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η νίκη σήμερα (18/10, 19:30) στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία είναι παραπάνω από αναγκαία

Την επιστροφή στις νίκες αναζητά ο Άρης στη σημερινή (18/10, 19:30) αναμέτρησή του κόντρα στη Λαμία, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μια ισοπαλία που τον κράτησε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Super League 1 και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας.

Διάφορα ζητήματα, όπως η καταστροφική για το αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο πλημμύρα, αλλά και το επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας οι Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν, εξαιτίας του οποίου τους έθεσε εκτός αποστολής ο Άκης Μάντζιος, έφεραν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στους “κίτρινους” και προσέθεσαν λόγους για να ζητούν επιτακτικά τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια προς το καλύτερο.

Πέρα των δύο αυτών, από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος δεν είναι έτοιμος μετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες. Οι 21 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μάντζιος για την αναμέτρηση, είναι οι εξής: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαΐροβιτς, Λούμορ, Γκάνεα, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα (σε σχηματισμό 4-2-3-1), στην εστία αναμένεται να είναι ο Χουλιάν Κουέστα, στο κέντρο της άμυνας οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο, δεξιά στην άμυνα ο Σούντγκρεν και αριστερά ο Γκάνεα, αμυντικοί μέσοι οι Τζέγκο και Εντιαγέ, μεσοεπιθετικοί οι Μαντσίνι, Μπερτόγλιο και Γκάμα, με τον Καμαρά σε θέση φορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.