Μποροβήλος: “Νέα αρχή για τον Αστέρα Τρίπολης”

Ο Δημήτρης Μποροβήλος τόνισε πως η εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης θα αποτελέσει μια νέα αρχή για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αντιπρόεδρος των Αρκάδων, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας, που βρέθηκαν στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά, ο Μποροβήλος αναφέρει στη δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Χθες η ομάδα μας σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θεωρούμε ότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον ΑΣΤΕΡΑ στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για την ενότητα, την αποφασιστικότητα και τη νοοτροπία νικητών που έδειξαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα, αφενός διότι ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη και αφετέρου διότι με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους τίμησαν για ακόμη μία φορά τον σύλλογό μας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας για τη φιλοξενία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης