Το ταξίδι του Legends 2004 youth Cup ολοκληρώνεται στο Ρέθυμνο!

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή των πρώτων πέντε φετινών Legends 2004 Youth Cup σε Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Αθήνα και Πειραιά οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 συνεχίζουν το ταξίδι τους για το έκτο τουρνουά, το οποίο θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Σοχώρας στο Ρέθυμνο, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο τουρνουά για φέτος, αλλά μετά την απόλυτα πετυχημένη διεξαγωγή του, είναι δεδομένο πως το Legends 2004 Youth Cup γίνεται θεσμός.

Μέλη της ομάδας που κατέπληξε την Ευρώπη το 2004 θα δώσουν το «παρών» στο Δημοτικό Γήπεδο Σοχώρας για να συναντήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, και να μοιραστούν τις αξίες, τα ιδανικά και τη χαρά του αθλητισμού.

Στο τουρνουά του Ρεθύμνου θα συμμετάσχουν οι ακαδημίες: Ακαδημία Γκέραρντ-Παπαδάκη, Επισκοπή Ρεθύμνου, Εργοτέλης, Calcetto Χανίων, Ακαδημία Lido, Αστέρας Ρεθύμνου, Μινώταυρος Χανίων, Athlopolis, όπως και οι γυναικείες ομάδες του Αστέρα Ρεθύμνου και του Χάλη Βαρυπέτρου.

Οι Legends θα γίνουν μέντορες των παιδιών για μία ημέρα, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Αγόρια και κορίτσια από Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής θα γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και θα διδαχθούν μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.

Οι Legends 2004 θέλουν με αυτές τις δράσεις να ανταποδώσουν την απεριόριστη αγάπη που λαμβάνουν αυτά τα 17 χρόνια. Και θέλουν να το κάνουν μέσα από την ποδοσφαιρική διάδραση με τους μικρούς τους φίλους σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life” με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Συνοδοιπόρος, με πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό το τουρνουά ο Δήμος Ρεθύμνου.

Η συμμετοχή των ακαδημιών είναι εντελώς δωρεάν.

Στο σύνολο της διοργάνωσης θα τηρηθούν απαρεγκλίτως όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες των αρμοδίων αρχών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.