Ρότα: “Στόχος μου να βοηθήσω να κατακτήσει τίτλους η ΑΕΚ” (vid)

Τις πρώτες του σκέψεις λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ αποκάλυψε ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΑΕΚ, “έτρεξε” της διαδικασίες και έκανε δικό της τον Λάζαρο Ρότα, τον οποίο απόκτησε ως ελεύθερο από την Φορτούνα Σιτάρντ, με τον διεθνή μπακ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο 24χρονος δεξιός αμυντικός μίλησε στην κάμερα του AEK TV τονίζοντας πως ανυπομονεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να κατακτήσει τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζαρου Ρότα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω, να δείξω τον εαυτό μου, να γνωρίσω τους παίκτες, τον προπονητή και όλους και πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα. Έχω παίξει με κάποιους στην Εθνική, τους έχω γνωρίσει, έχουμε μιλήσει, έχουμε καλές σχέσεις…

Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και ο στόχος της είναι να κατακτά τίτλους. Εμένα ο προσωπικός μου στόχος είναι να τη βοηθήσω. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι φανταστικός και ανυπομονώ να παίξω με γεμάτο το ΟΑΚΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.