Γρηγορίου: «Δεν θα πάρουμε παίκτη στη θέση του Ντάνι Μπεχαράνο»

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά και τον Μπεχαράνο, που πρόσφατα είχε τροχαίο ατύχημα.

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά και τον Μπεχαράνο, που πρόσφατα είχε τροχαίο ατύχημα.


“Δύο διαφορετικές εικόνες το πρώτο ημίχρονο από το δεύτερο. Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε πέσει λίγο και η θερμοκρασία. Βγάλαμε όμως μεγάλη διάθεση, κάναμε πολλά από αυτά τα οποία θέλουμε να βλέπουμε φέτος σε θέματα τακτικής. Νομίζω ότι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Θα το πω και πάλι ότι τα τρία πρώτα φιλικά είναι για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Από το τέταρτο και μετά θα αρχίσουμε να βλέπουμε και πρόσωπα και κυρίως να βγάζουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα στοιχεία που θέλουμε να βλέπουμε φέτος και έχουμε δουλέψει. Εννοείται ότι δεν μας απασχολεί το σκορ στη παρούσα στιγμή και συνεχίζουμε προετοιμάζοντας την ομάδα για το επόμενο φιλικό”

Για τον Μπεχαράνο και το πότε θα επιστρέψει: “Σύμφωνα με την πληροφόρηση των γιατρών ο Ντάνι σε περίπου ενάμιση μήνα θα είναι κοντά μας. Θέλω να κάνω μία παρένθεση και να ευχηθώ τόσο στον Ντάνι όσο και στην σύζυγό του ταχεία ανάρρωση και καλούς απογόνους και σε αυτούς και στον Τζανδάρη και την σύζυγό του. Η ουσιαστική παρένθεση που θέλω να κάνω αφορά στα δημοσιεύματα που μιλούν για ενίσχυση ή όχι στη θέση του Μπεχαράνο. Ο Ντάνι είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας, σε ενάμιση μήνα θα είναι κοντά μας σύμφωνα με τους γιατρούς, εννοείται ότι τον στηρίζουμε και τον περιμένουμε και δεν θα αποκτηθεί κανένας ποδοσφαιριστής στην θέση του.”
Πηγή: Lamiara.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης