ΑΕΚ: Όλοι μέσα για το ματς με τη Βελέζ (pic)

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για τη Βοσνία και τη Βελέζ, με τους Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ να συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Μιλόγεβιτς.

Όπως γράψαμε από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, τα δύο πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με την Βελέζ στο Σαράγεβο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση στα Σπάτα και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Βόσνιους το βράδυ της Πέμπτης.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, με τον Γάλλο να προπονείται για δεύτερη διαδοχική ημέρα σε φουλ ρυθμούς και να αποτελεί μία ακόμα επιλογή για τον Σέρβο προπονητή.

Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν ο Κώστας Γαλανόπουλος που παραμένει ανέτοιμος, αλλά και ο Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας ακολουθώντας το δικό του πρόγραμμα.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοσνίας το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Μιλόγεβιτς θα προπονήσει τους παίκτες του πριν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς.

Δείτε παρακάτω τους 23 παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.