Με Αραούχο, Βράνιες η ΑΕΚ την Πέμπτη

Η ΑΕΚ έκλεισε τις εκκρεμότητες που υπήρχαν με την ευρωπαϊκή λίστα, στην οποία πλέον βρίσκονται κανονικά τα ονόματα των Αραούχο και Βράνιες.

Από το απόγευμα της Δευτέρας και την ανακοίνωση του Όγκνιεν Βράνιες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έτρεχαν να προλάβουν τις προθεσμίες και να τοποθετήσουν στην ευρωπαϊκή λίστα της Ένωσης τόσο τον Βόσνιο στόπερ, όσο και τον Σέρχιο Αραούχο.

Τα δύο πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, τελικώς, θα βρίσκονται κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας για τα ματς με την Βελέζ στο Σαράγεβο και την Αθηνα (29 Ιουλίου).

Για τον Αργεντινό επιθετικό υπήρχε μία κενή θέση στην ευρωπαϊκή λίστα των κιτρινόμαυρων, ενώ ο Βράνιες παίρνει τη θέση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος συνεχίζει στην Κροτόνε.

Πλέον, μένει μόνο το τυπικό σκέλος από πλευράς UEFA, ωστόσο Βράνιες και Αραούχο είναι δεδομένο πως θα είναι διαθέσιμοι για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και πλέον εξαρτάται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς το αν θα τους χρησιμοποιήσει ή όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.