ΑΕΚ: Μπήκαν Βράνιες, Λε Ταλέκ – Νέα ευρωπαϊκή λίστα (pic, vid)

Με νέο πρόσωπο τον Όγκνιεν Βράνιες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ. "Τρέχουν" για να δηλώσουν τον Βόσνιο και τον Αραούχο για τα ματς με τη Βελέζ

Με προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Βελέζ στο Σαράγεβο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προπόνησε ξανά στο ΟΑΚΑ τους παίκτες του, κάτι που πρόκειται να κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προκειμένου οι παίκτες της ΑΕΚ να δουλεύουν στον αγωνιστικό χώρο που θα διεξάγονται οι προπονήσεις.

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μπήκε για πρώτη φορά ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, ο οποίος όμως ακόμα δεν είναι στο 100%, ενώ ο Κώστα Γαλανόπουλος συνέχισε με το δικό του πρόγραμμα, με τον διεθνή χαφ να προσπαθεί να προλάβει τη ρεβάνς με τους Βόσνιους στις 29 Ιουλίου.

Με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Ζίγκα Λάτσι, η επιστροφή του οποίου θα καθυστερήσει ακόμα κάποιες ημέρες.

Από τα γραφεία στο γήπεδο για προπόνηση

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν έχασε χρόνο… Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και την ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΑΕΚ βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση.

Μάλιστα, ο Βόσνιος στόπερ που έλεγε πως θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα της Πέμπτης έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας.

“Τρέχουν” να δηλώσουν στην Ευρώπη Βράνιες-Αραούχο

Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες είναι τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη δηλώσει την ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Βελέζ.

Ωστόσο, η Ένωση έχει δικαίωμα να προχωρήσεις σε αλλαγές προσώπων και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ “τρέχουν” να προλάβουν την προθεσμία και να συμπεριλάβουν τους δύο παίκτες για τα ματς με την ομάδα της Βοσνίας.

Ο Σέρχιο Αραούχο πρόκειται να μπει χωρίς να αντικαταστήσει κάποιον άλλον παίκτη, ενώ ο Βράνιες θα πάρει τη θέση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου που συνεχίζει από την Κροτόνε.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει δύο ακόμα επιλογές στα χέρια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.