Άρης: Τα εύκολα γκολ, η ενίσχυση και ο Χαΐροβιτς

Πηγή συμπερασμάτων για τον Άρη το φιλικό με τη Χάιντουκ

Από τη μια είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Άρα, μικρό δείγμα γραφής. Από την άλλη όμως είναι η ανάγκη για ενίσχυση που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ακόμη και… μισό παιχνίδι προετοιμασίας να είχε παίξει ο Άρης. 

Ο Γιώργος Δεληζήσης για παράδειγμα έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και με τον Ερυθρό Αστέρα και με τη Χάιντουκ. Δεν μπορεί να ξεκουραστεί γιατί είναι απαραίτητη η παρουσία του. 

Πριν αποχωρήσει ο Ροζ για να πάει στη Λέγκια, ο σχεδιασμός έλεγε ότι ο Άρης θα κινηθεί για έναν κεντρικό αμυντικό. Τώρα, η (ποδοσφαιρική) λογική λέει ότι θα πάει για δύο. Επί του παρόντος, στις δύσκολες μετεγγραφικές υποθέσεις, ο Άρης περιμένει συμφωνία με έναν κεντρικό αμυντικό. 

Η ανάγκη για ενίσχυση φωνάζει όπως βέβαια και το ότι ο Ακης Μάντζιος περιμένει από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ να επιστρέψουν.

Τα εύκολα γκολ που δέχτηκε ο Άρης στο φιλικό με τη Χάιντουκ (και τα τρία θα μπορούσαν να αποφευχθούν) δεν έχει να κάνει με την άμυνα, έχει να κάνει και με τους χαφ. 

Ο Σάσα στο φιλικό με τη Χάιντουκ έπαιξε ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Ερυθρό Αστέρα (στο πρώτο παιχνίδι) είχε μπει γύρω στο 80’. Ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

Και φυσικά, ο παρτενέρ του ο Τζέιμς Τζέγκο (ένα δίδυμο, Σάσα-Τζέγκο, που έδωσε πολλά στον Άρη την προηγούμενη σεζόν) παλεύει με τον χρόνο για να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 

Μέχρι να έρθουν οι νέοι παίκτες στον Άρη, το “όπλο” του Μάντζιου είναι η αγωνιστική χημεία και ο “κορμός” της ομάδας που από την προηγούμενη σεζόν υπάρχει και ο ίδιος “έχτισε”. Για να βγάλει όμως αυτό το “όπλο” από τη φαρέτρα θα πρέπει να έχει όλους τους παίκτες έτοιμους. Με τη Χάιντουκ π.χ. ο Ματέο Γκαρσία έπαιξε σε έναν πρωτόγνωρο ρόλο για αυτόν, δίπλα στον Ματίγια. 

Στο παιχνίδι με τη Χάιντουκ έπαιξε για πρώτη φορά ο Ιζέτ Χαΐροβιτς. Για συμπεράσματα; Νωρίς.

Η δήλωση του Ακη Μάντζιου τα λέει όλα. Ο Έλληνας τεχνικός είπε ότι πήρε παραπάνω λεπτά συμμετοχής από το κανονικό για να μπει όσο το δυνατόν και πιο γρήγορα στους αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά είναι λογικό να είναι πιο πίσω από τους υπόλοιπους. 

Από τη μια λοιπόν είναι μόλις οι πρώτες μέρες του Ιούλη. Από την άλλη όμως είναι ο ίδιος μήνας (ο Ιούλιος) που έχει τα παιχνίδια με την Αστάνα.

Ο Άρης θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για αυτά τα παιχνίδια. Το επόμενο φιλικό του Άρη με τη Λοκομοτίβ Μόσχας (απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports) θα είναι και αυτό πηγή (νέων) συμπερασμάτων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.