Άρης: Ο Ντένις και ο μύθος, Ροτζέριο Σένι (pics)

Η ιστορία του νέου τερματοφύλακα του Άρη όλα τα χρόνια που ήταν στη Σάο Πάολο δίπλα στον εμβληματικό, Ροτζέριο Σένι που τον είχε και ως προπονητή

Ο Ντένις μπαίνει στους ρυθμούς της προετοιμασίας του Άρη. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μετά από μια διετία στη Ζιλ Βιθέντε συνεχίζει την καριέρα του στον Άρη. 

Ο Ντένις από το 2009 ως το 2017 ήταν στη Σάο Πάολο. Είχε την ευκαιρία να είναι δίπλα και να είναι συμπαίκτης με έναν μύθο της βραζιλιάνικης ομάδας, δίπλα σε έναν εμβληματικό τερματοφύλακα και παίκτη γενικότερα, όπως είναι ο Ροτζέριο Σένι.

Ταυτόχρονα όμως όλα εκείνα τα χρόνια ήταν και αυτά που δεν επέτρεψαν στον Ντένις να πάρει -δίπλα σε έναν τέτοιο αθλητή, όπως ο Σένι- περισσότερα παιχνίδια. Εμπειρίες…

Και μια ιστορία για την οποία και ο ίδιος έχει μιλήσει παλιότερα. 

Μετανιώνω που δεν έφυγα νωρίτερα” 

Ο Ντένις έχει μιλήσει για τα χρόνια στη Σάο Πάολο. “Αν είχα φύγει νωρίτερα, η ιστορία μου θα ήταν εντελώς διαφορετική”.

Προσθέτει: “Εκείνα τα εννιά χρόνια κάποιες προτάσεις είχαν εμφανιστεί. Και ήταν και από Ευρώπη, από ίδια ομάδα και το 2012 και το 2013, αν δεν κάνω λάθος”. 

Συμπληρώνει: “Σήμερα, μετανιώνω που δεν έφυγα νωρίτερα αλλά θα ξαναπώ ότι το να περάσεις από τη Σάο Πάολο ήταν εμπειρία που με έμαθε πολλά και τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα”. 

Ο μύθος, Ροτζέριο Σένι 

Όλα αυτά δίπλα στον Ροτζέριο Σένι. Του τερματοφύλακα-μύθου. Ο Σένι έπαιζε στη Σάο Πάολο από το 1992 ως το 2015 και μετά έγινε και προπονητής της ομάδας. Ο Ντένις τον είχε και συμπαίκτη και προπονητή. Ενός τερματοφύλακα που σκόραρε. Από το 1997 ήταν αυτός που εκτελούσε τα πέναλτι και τα φάουλ της βραζιλιάνικης ομάδας και έχει πετύχει 131 γκολ

Έπαιξε πάνω από 1200 παιχνίδια με τη Σάο Πάολο και σκόραρε κατά μ.ο. ένα γκολ ανά 10 παιχνίδια. Πήγε στα 17 του χρόνια στη Σάο Πάολο και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 42 του.

Όταν σταμάτησε από την ενεργό δράση πολλοί έσπευσαν και διαδικτυακά να τον τιμήσουν όπως ο Ροναλντίνιο (μαζί στην Εθνική και στην κατάκτηση του Μουντιάλ του 2002) με σχετική ανάρτηση. 

Ντένις: “Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της ιστορίας της Σάο Πάολο

Ο Ντένις λοιπόν ήταν όλα αυτά τα χρόνια, δίπλα στον Σένι, στη Σάο Πάολο. Λέει: “Έχω μεγάλο σεβασμό για τη Σάο Πάολο. Ήμουν 9 χρόνια σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Βραζιλία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της ιστορίας της Σάο Πάολο. Η Σάο Πάολο είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι αδύνατο να αναφέρεις τον παίκτη Ντένις και να μην αναφέρεις της Σάο Πάολο”.

Ο Ντένις αποχώρησε από τη Σάο Πάολο το 2017. Επαιξε στη Φιγκεϊρένσε τη σεζόν 2018-2019, ακολούθησε η διετία στη Ζιλ Βιθέντε και τώρα ο Αρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.