Παναθηναϊκός: «Επιστρέφει στη Λιλ ο Νιάς»

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νιάς θα επιτρέψει στην Λιλ μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό

Στην ομάδα που ανήκει επιστρέφει ο δανεικός στον Παναθηναϊκό Σεχ Νιάς σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα, η “lepetitillois” τονίζει πως ο Σενεγαλέζος έκανε μια καλή πορεία με τα πράσινα και πως αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στη Λιλ, όπου και ανήκει.

Ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό ήταν για ένα χρόνο και πλέον έχει λήξει. Ωστόσο, το “τριφύλλι” ήθελε να τον επεκτείνει, με τις προσπάθειες του να φαίνεται πως δεν ευδοκίμησαν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα γράφει:

«Ο Σεχ Νιάς που δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό τον Χειμώνα, πραγματοποίησε ικανοποιητικές εμφανίσεις με το ελληνικό κλαμπ, το οποίο τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Επιστρέφει στη βάση του μετά από έναν επιτυχημένο δανεισμό.

Ο Νιάς αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια και σε 13 από αυτά ξεκίνησε βασικός. Ουσιαστικά συμμετείχε στα 15 από τα 18 παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα. Ο 21χρονος αποτέλεσε έναν πολύ σημαντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης κατάφερε να είναι προσεκτικός στις επιθετικές του κινήσεις, ανταπεξήλθε στην πίεση και ήταν απλός στο παιχνίδι του. Έπαιξε για τέσσερις μήνες σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Επιστρέφει στην Λιλ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και μπορεί να έχει ρόλο μετά τις πολλές αποχωρήσεις στο κέντρο και συγκεκριμένα αυτής του Μουμπακαρί Σουμαρέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.