ΠΑΟΚ: Εξετάζεται ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα (pic&vids)

Το προφίλ και τα δεδομένα γύρω από την περίπτωση του 25χρονου Ιταλού ποδόσφαιριστη

Κάθε άλλο παρά … λίγες μπορούν να χαρακτηριστούν οι προτάσεις εκπροσώπων ποδοσφαιριστών που καταφθάνουν καθημερινά στον ΠΑΟΚ.

Πέραν όμως αυτών οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας έχουν προεντοπιστεί από το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, οι πλέον ενδιαφέρουσες αλλά και βατές περιπτώσεις έχουν προκριθεί και σε συνάρτηση με τα “θέλω” της νέας τεχνικής ηγεσίας να καταλήξουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δεδομένα.

Ανάμεσα σ’ αυτά βρίσκεται και ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα, όπως αναφέρει και το “eurocalciomercato.net”. Πρόκειται για 25χρονο Ιταλό μέσο, ύψους 1.90μ. που ανήκει μεν στην Κάλιαρι αλλά χωρίς διάθεση από τον ίδιο να παραμείνει στην ομάδα καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 κι όσες προτάσεις κι αν έχουν γίνει από την πλευρά της ιταλικής ομάδας γι’ ανανέωση δεν τον έχουν βρει σύμφωνο.

Πρόκειται για προϊόν των Ακαδημιών της ομάδας της πρωτεύουσας της Σαρδηνίας, με αρκετούς δανεισμούς σε ομάδες όπως η Σπέτσια, η Πάρμα κι η Λέτσε. Την περασμένη σεζόν πέρασε το πρώτο μισό ως δανεικός στη Σπέτσια και το υπόλοιπο στην Κάλιαρι έχοντας ως απολογισμό 24 συμμετοχές στη Serie A και 3 στο Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.