Αρης: Εξτρα προπονήσεις ο Μήτρογλου (pics)

Οι αναρτήσεις του Κώστα Μήτρογλου που συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις στην περίοδο του καλοκαιριού

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στη Γερμανία και εκεί συνεχίζει την περίοδο των διακοπών του. Οι διακοπές πάντως συνοδεύονται και από έξτρα προπονήσεις με τον 33χρονο επιθετικό να συνεχίζει και στη Γερμανία κάτι που έκανε και όσο καιρό βρισκόταν στην Ελλάδα. 

Ατομικές προπονήσεις

Ατομικές προπονήσεις για τον Κώστα Μήτρογλου
Ατομικές προπονήσεις για τον Κώστα Μήτρογλου

Ο Μήτρογλου προπονείται με έξτρα προγράμματα θέλοντας όπως και ο ίδιος δείχνει να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη περίοδο για τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας. 

Οι αναρτήσεις είναι χαρακτηριστικές κι ενώ αναμένεται πάντα το τι θα γίνει με τη συνεργασία του με τον Αρη. 

Ατομικές προπονήσεις για τον Κώστα Μήτρογλου
Ατομικές προπονήσεις για τον Κώστα Μήτρογλου

Είναι επίσης ενδεικτικό και ένα δημοσίευμα από τη Γαλλία, τις προηγούμενες μέρες, από την ιστοσελίδα lephoceen.fr που ασχολείται με θέματα της Μαρσέιγ. Είχε δηλώσεις του Martial Debeaux που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο για το Footballski.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής

“Ο Μήτρογλου πιθανότατα δεν ήταν σε φόρμα μετά από αυτή την αδράνεια στη Μαρσέιγ και ο Αρης πήγαινε ήδη καλά για να τον ενσωματώσει ως ενεργό μέλος της ομάδας παρά το βιογραφικό του. Ο παίκτης έχει δημοσιεύσει ιστορίες στο Instagram όπου δείχνει προετοιμάζεται καλά. Δεν αποκλείεται ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία θα μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης