Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι “ρίχνουν” στο τραπέζι το όνομα του Γκρενιέ


Νομοτελειακά όταν εμφανίζονται δημοσιεύματα για αποχώρηση ποδοσφαιριστή, θα εμφανιστούν και αντίστοιχα δημοσιεύματα για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Αυτό γίνεται τις τελευταίες ώρες για την περίπτωση πρότασης για τον Μαντί Καμαρά, αλλά και για εκείνον που θα έρθει στη θέση του.

Ο Καμαρά προφάνως και δεν αποτελεί ούτε είδηση, ούτε έκπληξη το γεγονός πως υπάρχουν προτάσεις για την απόκτησή του, το θέμα είναι ποια ομάδα θα φτάσει το ποσό εκείνο που θα… ξεκλειδώσει το “οκ” του Ολυμπιακού.

Για την ώρα, επίσημα, δεν φαίνεται να υπάρχει αυτό το ποσό, όμως στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγονται διάφορα.

Στον πιθανό αντικαταστάτη του, επίσης έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις αλλά λίγες είναι ικανές να κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Μία απο αυτές τις λίγες ακούει στο όνομα Κλεμόν Γρενιέ.

Ο 30χρονος Γάλλος είναι από τους παίκτες εκείνους που με την παρουσία τους στην Ligue 1 σε κάνουν να μπεις στην διαδικασία να ψάξεις λίγο παραπάνω για το τι ισχύει.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, που επικαλούνται πληροφορίες από την πλευρά του ίδιου του παίκτη και του μάνατζέρ του, ο Γκρενιέ έχει δεχτεί κρούση από τον Ολυμπιακό και η προοπτική να αγωνιστεί δίπλα στον Εμβιλά, αλλά και να είναι συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά και στην ομάδα που σε σημαντικό πόστο της είναι ο Κριτιάν Καρεμπέ, δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο.

Ίσα, ίσα που μία τέτοια προοπτική θεωρούν, παίκτης και αντζέντης, πώς θα ήταν ότι καλύτερο για την καριέρα του διεθνή Γάλλου μέσου.

Νούμερα που προκαλούν το ενδιαφέρον

Ο Γκρενιέ είχε 28 αγώνες με 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Ρεν φέτος. Συνολικά με την Ρεν έχει 93 συμμετοχές, 9 γκολ και 12 ασιστ. Ενώ με αυτή της Λυόν έχει 154 αγώνες με 18 γκολ και 28 ασίστ.
Επίσης έχει αγωνιστεί σε 15 μάτς με τη φανέλα της Γκινγκάμπ με 5 γκολ και 4 ασίστ.
Στην Ευρώπη έχει 9 συμμετοχές στο Champions League, 5 με την Ρεν και 4 με την Λυόν, ενώ στο Europa League, έχει 24 συμμετοχές, 13 με την Ρεν κι 11 με την Λυόν, 3 γκολ και 6 ασίστ.

Έχει παίξει σε όλα τα ηλικιακά της Εθνικής Γαλλίας, με 58 συμμετοχές (5 με την ανδρική ομάδα το 2013) έχοντας σκοράρει 12 γκολ.

Στα πολύ δυνατά του σημεία είναι οι εκτελέσεις φάουλ, στην Γαλλία έγραφαν πως ήταν… μαθητής του Ζουνίνιο, αλλά και η πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.