Ολυμπιακός: Χίλιοι και ένας «ερυθρόλευκοι» τρόποι να σκοράρεις! (vids)

Η ευφυΐα του Φορτούνη, η κλάση του Ελ Αραμπί, οι γαλλικές συνεργασίες, οι "οβίδες" και άλλα σπουδαία "ερυθρόλευκα" γκολ συνθέτουν το Top 10 που επιλέξαμε από τα 82 που έβαλαν φέτος οι Πρωταθλητές. Συμφωνείτε;;;

Ο Ολυμπιακός έστειλε φέτος τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 82 φορές. Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο να επιλέξει κανείς τα δέκα καλύτερα, αλλά στο novasports.gr το επιχειρήσαμε και σας τα παραθέτουμε, χωρίς να αναδεικνύουμε το καλύτερο. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας.

Όταν μίλησε η ποδοσφαιρική ευφυΐα του Φορτούνη

Δεν είναι τόσο πολύ καλό τελείωμά του, όσο το γεγονός ότι στην κάθετη του Καμαρά έχει την οξυδέρκεια να αφήσει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του και να κινηθεί στο χώρο. Ο Ραφίνια το κατάλαβε ευτυχώς και εμείς απολαύσαμε ένα γκολ εφάμιλλο της ποδοσφαιρικής ευφυΐας του Φορτούνη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σαν τον Ελ Αραμπί δεν έχει

Ο Μαροκινός με μια κίνηση που ο ίδιος την έκανε να φαίνεται απλή, τρίπλα με τακουνάκι, άδειασε δύο αντιπάλους και έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Ατρόμητου.

Εκείνο του Φορτούνη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις όπου η εκτέλεση γίνεται σε πρώτο χρόνο και μάλιστα μακριά από την εστία, έχουμε δει τη μπάλα να φεύγει στην εξέδρα. Όχι όμως από τον Φορτούνη στο ματς που χάρισε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουχαλάκης σε ρόλο “τρέιλερ”

Του πάει το Κλεάνθης Βικελίδης του Μουχαλάκη. Τρια γκολ πέτυχε φέτος εκεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το δεύτερο όμως στο πρωτάθλημα είναι ένα αποκλειστικά δικό του γκολ. Ο ίδιος ξεκίνησε την αντεπίθεση πίσω από το κέντρο και πήρε όλο τον άξονα για να γίνει ξανά αποδέκτης της μπάλας μέσα στο κουτί και να εκτελέσει με περίτεχνο τρόπο.

Εμβιλά με το αριστερόοοοοοοο!

Ίσως είναι το καλύτερο φετινό ερυθρόλευκο γκολ. Πατήστε κλικ και μετρήστε ταχύτητα της μπάλας. Ο Ηλίας Βλάχος ακόμα τραβάει το “όμικρον” στη Λαμία!

Ο εκπληκτικός πρώτος χρόνος του Καμαρά

Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καμαρά περίμενε έξω από την περιοχή και με ένα εκλπληκτικό βολ πλανέ νίκησε τον Τσιφτσή στην Τρίπολη. Από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν!

Αριστούργημα σου λέω αριστούργημα!

Το γκολ φάουλ του Φορτούνη στην Τρίπολη ήταν ένα πραγματικό αριστούργημα. Δεν είναι τυχαίο ότι μας έφερε στο μυαλό το παλιό λαϊκό άσμα του Γιάννη Ντουνιά!

Ου λαλά, Εμβιλά!

Ο Ανδρούτσος γύρισε τη μπάλα στη περιοχή, ο Βαλμπουενά με πλάτη στο τέρμα είδε τον Εμβιλά, ο οποίος ήταν έξω από την περιοχή κι εκείνος με ένα όμορφο πλασέ ολοκλήρωσε τη γαλλική συνεργασία ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον ΟΦΗ.

Γκολ από συνεργασία σε 4 τετραγωνικά μέτρα

Φορτούνης, Βαλμπουενά και Μπρούμα άλλαξαν τη μπάλα στο ύψος της περιοχής μέσα σε εμβαδό λιγότερο από τέσσερα τετραγωνικά μέτρα, με τον Πορτογάλο να εκτελεί υποδειγματικά στην απέναντι γωνία.

Ελ Αραμπί α λα Κίρστεν

Θυμάστε τον Κίρστεν της Λεβερκούζεν πως σκόραρε με το κεφάλι με ανισορροπία σώματος. Και τέτοια βάζει ο Ελ Αραμπί!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.